Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Els misteris i secrets de la ciutat al descobert amb ‘Rutes del temps per Torrent’
Els misteris i secrets de la ciutat al descobert amb ‘Rutes del temps per Torrent’

Els misteris i secrets de la ciutat al descobert amb ‘Rutes del temps per Torrent’

octubre 26, 2023
La delegació de Cultura ofereix, en col·laboració amb Cucurucú Teatre i GTI Grup de Teatre, uns itineraris guiats que permetran conèixer el passat ocult del municipi a través del teatre
L’investigador local Salvador Ciscar estarà a càrrec del primer recorregut, que eixirà el pròxim 31 d’octubre a les *9h des de la Casa Museu de L’Horta Sud. El cicle continuarà el 25 de novembre amb una sessió dirigida pel cronista de Torrent, Pepe Royo
Inscripcions en https://inscripciones.torrent.es/va/events/cultura-un-torrent-misterios/

L’Ajuntament de Torrent llança, en col·laboració amb Cucurucú Teatre i GTI Grup de Teatre, un innovador projecte per a conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat com mai abans s’han vist. Amb les arts escèniques com a pedra angular, ‘Rutes del temps per Torrent’ ofereix la possibilitat de conèixer el passat ocult del municipi, els seus misteris i secrets, experiències sobrenaturals publicades en premsa i la crònica negra dels seus llargs anys d’història, a través de recorreguts guiats pels grups de teatre locals.

“Aquests itineraris temàtics estaran animats per variats personatges, que tindran la missió d’ajudar-nos a interpretar i descobrir els secrets de Torrent de manera didàctica, divertida i familiar”, explica el delegat de Cultura, Aitor Sánchez, qui també afirma que “és una gran oportunitat perquè els més xicotets puguen conèixer més sobre el nostre patrimoni natural i històric”. L’edil també ha volgut destacar el valor d’aquesta iniciativa per a “difondre turísticament la marca Torrent i donar un impuls al talent dels grups de teatre locals”.

La primera sessió tindrà lloc el pròxim 31 d’octubre a les 19h, en vespres de la festivitat de Tots els Sants, i oferirà un recorregut d’una hora i mitja de duració amb eixida des de la Casa Museu de L’Horta Sud. Sota el títol Torrent misteriós, l’hemeroteca cobrarà vida de la mà de l’investigador local Salvador Ciscar i el grup Cucurucú Teatre, que s’encarregarà de posar veu als misteris del passat. El cicle continuarà el 25 de novembre amb la ruta La senda dels Hospitalaris i els misteris de la torre, a càrrec del cronista de Torrent, Pepe Royo. Cal destacar que totes dues rutes tindran un màxim de 30 participants, assignats per ordre d’inscripció.

La inscripció pot realitzar-se en l’enllaç https://inscripciones.torrent.es/va/events/cultura-un-torrent-misterios/

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.