Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’auditori de Torrent presenta la seua programació plena de grans figures del teatre nacional
L’auditori de Torrent presenta la seua programació plena de grans figures del teatre nacional

L’auditori de Torrent presenta la seua programació plena de grans figures del teatre nacional

gener 3, 2024

El teatre serà el gran protagonista amb grans intèrprets com María Galiana, Lola Herrera, Miguel Rellán, Fernando Tejero o Carmelo Gómez.

Sens dubte, el teatre és el gran protagonista en la programació de l’Auditori de Torrent durant els pròxims mesos. Grans intèrprets com María Galiana, Lola Herrera, Miguel Rellán, Fernando Tejero i Carmelo Gómez, visitaran el nostre escenari per a pujar a les taules alguns dels muntatges teatrals de més èxit a nivell nacional. En RETORN A LA LLAR (13 de gener), Miguel Rellán interpreta a un pare en el si d’una família repleta de contradiccions i tensions, els membres de les quals es mouen per l’enveja i el menyspreu mutu.

Fernando Tejero és l’excèntric protagonista de CAMÍ AL ZOO (3 de febrer), obra simple i alhora molt enigmàtica d’Edward Albee, que tracta de l’enorme dificultat de comunicació entre els éssers humans. En LES GUERRES DELS NOSTRES AVANTPASSATS (13 d’abril) gaudirem de la superba interpretació de Carmelo Gómez, que es posa en la pell de Pacífic, el protagonista de la novel·la de Miguel Delibes. Per a acabar amb esta desfilada de grans de l’escena, rebrem en el nostre escenari a dues grans dames del teatre nacional: María Galiana, en LA REINA DE LA BELLESA DE LEENANE (28 d’abril), i Lola Herrera, coprotagonista d’ADDICTES (18 de maig), al costat d’Ana Labordeta i Lola Baldrich.

La música també té un pes important en la programació d’estos primers mesos de l’any: la divertida sarsuela EL DUO DE L’AFRICANA (17 de febrer) i la magistral NORMA de V. Bellini (4 d’abril) en l’apartat de lírica; la música antiga i tradicional de la mà de Capella de Ministrers en CANTS DE LA TERRA (11 de febrer); el vent-metall del ja consolidat festival SPANISH BRASSURROUND TORRENT, que se celebrarà del 23 al 25 de febrer; la música coral de Neovocalis en LAUS ET LAETITIA (24 de març) i la visita de luxe del QUINTET DE CORDES DE LA FILHARMÒNICA DE BERLÍN (20 d’abril), entre altres.

L’humor no podia faltar en l’oferta cultural de l’Auditori: l’últim espectacle de Imprebis HUI NO ESTRENEM (27 de gener), l’últim monòleg del televisiu Dani Mateo PER QUÈ NO CALLES? (6 d’abril), o l’humor intel·ligent de la comèdia ESTIMATS PARELLS (5 de maig) de Teatre Micalet.

Per als més xicotets, l’Auditori de Torrent ha inclòs en la seua programació proposades molt atractives com a DINOSAURES I PRINCESES (10 de març) i el tribut a Mary Poppins VENT DE L’EST (7 d’abril); així com una infinitat de grans espectacles interessants per a tots els públics, com ara TRASH! (3 de març), una parenceria d’humor i percussió de la mà de Yllana; MACARRON POWER (23 de març) de Sol Va picar Cia. de Dansa, o la màgia de Jorge Luengo i el seu últim espectacle SOMNIS (1 de juny).

La programació completa es pot consultar en www.auditoritorrent.com. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle).

L’auditori de Torrent presenta la seua programació plena de grans figures del teatre nacional

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.