Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Unió Musical de Torrent, primer premi en el Certamen Especial de Bandes de la Diputació
La Unió Musical de Torrent, primer premi en el Certamen Especial de Bandes de la Diputació

La Unió Musical de Torrent, primer premi en el Certamen Especial de Bandes de la Diputació

juliol 10, 2023

La UMT participa diumenge que ve en el CIBM de València a partir de les 11h.

En un mà a mà molt disputat entre la Banda Simfònica de la Unió Musical de Torrent i la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, els de la Ribera van aconseguir l’Esment Especial, mentre que els torrentins, van aconseguir el primer premi. La Unió Musical de Torrent va participar aquest dissabte en el Certamen de Bandes de Secció Especial organitzat per la Diputació de València, que es va celebrar dissabte passat en la Plaça de Bous de València.

Les peces que va interpretar la Simfònica de la Unió Musical de Torrent van ser: “Fent unió” de Francisco José Martínez Gallego, “Concert per a Banda” d’Estimant Blanquer i “Enuma Elish” de José Suñer Oriola. Els torrentins van estar abrigallats per gran quantitat de públic, entre els qui també va haver-hi representació municipal, com el Regidor de Benestar Social, Arturo García.

El President de la UMT, Pepe Plaza ha afirmat que “estem molt contents amb la nostra actuació en el Certamen de la Diputació, amb el nostre nivell i amb la gent que ha vingut a donar-nos suport, al final ha sigut un mà a mà entre Santa Cecília de Cullera i nosaltres, als qui hem felicitat per l’esment d’honor”. Plaza també assenyala que “aquesta participació ens ha servit per a estar més preparats de cara al Certamen Internacional de Bandes de València que se celebra el diumenge 16 de juliol”.

La Unió Musical participarà el diumenge 16 de juliol, en la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, que tindrà lloc en el Palau de les Arts a partir de les 11 hores.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.