Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La il·lusió plena els carrers de Torrent amb la Gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient
La il·lusió plena els carrers de Torrent amb la Gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient

La il·lusió plena els carrers de Torrent amb la Gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient

gener 5, 2024
Milers de xiquets i xiquetes han inundat els carrers de la ciutat per a conéixer a Melchor, Gaspar i Baltasar en la cavalcada més torrentina.
Prop de 700 persones han participat en la Gran Cavalcada de Reis, que ha repartit més de 2.500 quilos de caramels sense glútens, 6.000 pilotes i 5.000 regals.

Els Reis Mags d’Orient han tornat a omplir de màgia i il·lusió els carrers de la ciutat de Torrent. Milers de xiquets i xiquetes han inundat els carrers i s’han acostat a conéixer de prop a Melchor, Gaspar i Baltasar, i disfrutar d’un gran espectacle en el qual han participat prop de 700 persones.

La Gran Cavalcada de Torrent, que ha arrancat a les 18.30 hores en l’avinguda Genaro Palau, s’obria pas amb l’estrela de Betlem, que donava lloc a tot un seguici de ballarins i acròbates. Entre ells, joguets, regals i carters que han cobrat vida en una nit de fantasia. A tot un conjunt de carrosses, amb personatges Disney, músics i patges, ha seguit la figura del Granerer de Torrent. Es tracta d’una de les principals novetats introduïdes enguany, representada per rocieros i representants fallers, que han perseguit amb les seues graneres als xiquets que s’han portat malament.

El toc tradicional l’aportava el Poble de Betlem, on s’han pogut veure animals com a cabres, oques, ponis i cavalls, a més de pastors i coneguts personatges. Tots ells seguits de la carrossa protagonitzada per les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor.

Després de tot este desplegament de música, color i espectacle, ha arribat l´ espectacle Reial. Ses Majestats d’Orient han estat acompanyats pels seus tres camells, patges reals, cossos de ball, un grup de torxes conformat per les clavàries.

La cavalcada ha reunit bona part del teixit associatiu i festiu de Torrent, amb la col·laboració de més de 50 col·lectius de la ciutat. Durant el recorregut s’han repartit més de 2.500 quilos de caramels i snacks aptes per a celíacs, 6.000 pilotes i 5000peluches entre el públic assistent.

Abans de finalitzar la cavalcada, els Reis Mags han fet una parada per a adorar el Betlem

Abans de finalitzar el recorregut, que enguany ha sigut ampliat amb 1.500 metres mil·limetrats amb tanques, Ses Majestats d’Orient han fet una parada al Betlem Municipal per a adorar al xiquet. Per a això, han baixat dels seus camells per a continuar la marxa a peu fins a l’Ajuntament.

A la seua arribada a l’edifici consistorial, han rebut les claus de la ciutat, de la mà de l’alcaldessa, Amparo Folgado. Des del balcó i dirigint-se a tots els xiquets i xiquetes de Torrent, Melchor ha pronunciat un discurs. En ell ha fet una crida a la pau a tot el món, ‘’en esta nit volem transmetre un missatge de PAU I CONCÒRDIA perquè arribe a aquells llocs que estan en guerra.’’

Abans de la cavalcada, els Reis Mags han visitat les residències de Torrent

Després de dies de molta faena i de rebre als xiquets i xiquetes en el seu Campament Real, els Reis Mags, acompanyats per la seua comitiva, han repartit la seua màgia per altres ubicacions de la ciutat de Torrent abans de la cavalcada.  Després de començar la vesprada amb la tradicional visita a la parròquia de Monte-Sión, també han acudit a la residència Santa Elena i la residència de la Marxadella.

La il·lusió plena els carrers de Torrent amb la Gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.