Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Quixot de Torrent nomena la seua nova Dulcinea
El Quixot de Torrent nomena la seua nova Dulcinea

El Quixot de Torrent nomena la seua nova Dulcinea

juny 17, 2024

Pilar Jerez pren el testimoni de Mª Ángeles Delgado que ha sigut la Dulcinea en els últims onze anys

La Sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent ha sigut l’escenari de l’emotiva proclamació de Pilar Jerez Guillen com la nova Dulcinea de l’Associació Cultural El Quixot de Torrent. Pilar Jerez serà la representant de l’associació durant els pròxims tres anys, succeint a Mª Ángeles Delgado Ladrón de Guevara, qui ha ostentat el càrrec amb gran dignitat durant onze anys.

L’esdeveniment de proclamació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, qui va agrair a Mª Ángeles Delgado la seua dedicació i compromís en exercir de Dulcinea durant més d’una dècada. A més, va felicitar a Pilar Jerez pel seu nomenament, desitjant-li un feliç i exitós regnat, acompanyat pel president de l’associació, Paco Fajardo. “Estic segura que Pilar durà a terme esta responsabilitat amb el mateix amor i dedicació. Li desitge tot el millor en esta nova etapa, i que el seu regnat siga tan fructífer com el de Mª Ángeles”.

Va exercir de mantenidor, Tarsicio González, president de l’Associació Daimileños Residents a València, professor llicenciat en Educació Física per l’INEF de Madrid, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Literària de València i escriptor. La cerimònia també va comptar amb la presència del Director General de Transparència i Participació, José Salvador Tárrega Cervera, qui, a més, és de Torrent. Així com també amb les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, els qui van felicitar a Pilar Jerez pel seu nou nomenament.

La rondalla Aires Manxecs de Quart de Poblet va amenitzar la proclamació de Pilar, aportant un toc de música tradicional de Castella-la Manxa. L’Associació Cultural El Quixot de Torrent continua la seua labor de promoció i preservació de les tradicions manxegues, reforçant els llaços culturals entre Castella-la Manxa i la ciutat de Torrent.

El Quixot de Torrent nomena la seua nova Dulcinea

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.