Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El cinema més compromès torna a Torrent amb la II Mostra de Cinema Social i Salut Mental ‘Mirades Fest’
El cinema més compromès torna a Torrent amb la II Mostra de Cinema Social i Salut Mental ‘Mirades Fest’

El cinema més compromès torna a Torrent amb la II Mostra de Cinema Social i Salut Mental ‘Mirades Fest’

setembre 25, 2023
Del 2 al 7 d’octubre el públic podrà gaudir d’un complet cicle de projeccions amb una profunda mirada social
El festival es desenvoluparà en la sala d’actes de Caixa Rural Torrent, a excepció de la jornada de clausura, que tindrà lloc en l’Auditori de Torrent

El cinema més compromès torna a la ciutat de Torrent, del 2 al 7 d’octubre, amb la segona edició de la Mostra de Cinema Social i Salut Mental ‘Mirades Fest’. El festival donarà el tret d’eixida dilluns que ve en la sala d’actes de Caixa Rural Torrent (Av. al Vedat, 3), on es desenvoluparà al complet a excepció de l’acte de clausura, programat en l’Auditori de Torrent.

En la jornada inaugural el públic podrà gaudir del curtmetratge Guions sense papers, amb un col·loqui posterior en el qual participaran Mehdi Nifaoui El Hadraoui, Monhamed Benzagur Ben Omar i Mouad Faraji, després de la qual cosa, es projectaran els curtmetratges 7.11 Cuarzo i El Vestido. En els següents dies se succeiran una infinitat d’obres amb una profunda mirada social, posant el fermall d’or a aquesta edició la projecció del curtmetratge Votamos i el lliurament dels premis atorgats pel jurat de la mostra, pel públic i per AFEM Torrent, que tindran lloc el 7 d’octubre en l’Auditori de Torrent.

Ací pots consultar la programació sencera:

Dilluns dia 2 a las 19h, proyección del cortometraje Guiones sin papeles. Participaran Mehdi Nifaoui El Hadraoui, Monhamed Benzagur Ben Omar y Mouad Faraji. Después se proyectarán los cortometrajes 7:11 Cuarzo y El Vestido

Dimarts dia 3 de 18:00 a 20:30h: La Rampa, No estás loca, Amor sin barreras, El silenci d’Alma, Mi soledad, nuestras soledades, Una historia familiar, Viaje a Vesania, Bifronte, Santi, Dejar de ser y Aminata.

Dimecres dia 4 de 18:00 a 20:30h: 10, Una realidad silenciada, Sin aliento, Casas dibujadas, Juan, Eixida, El Kala, La acampada, Los pilares del sistema y El crédito.

Dijous dia 5, de 18:00 a 20:30h: L’Alfons ja no viu aquí, Sobremesa de domingo, Todo va bien, Salva, Yegua, Gin, No es tan fácil, 112, Instinto, Animales virtuales, Cementerio de coches y Domingo tutoriales.

Divendres dia 6, de 18:00 a 20:30h: La butaca de la puta, Naiara, vivir sin límites, Una terapia de mierda, Respira, Con dos pies, Whirpool 3933, La realidad de los sueños, Cloro, Certeza, Camela, Caminando con el parkinson, El pozo, El último café, Sopa de pescado, Cristal, papel, orgánico, La soledad y Respira. La historia de Yurema.

Dissabte dia 7 a las 19:00 horas, clausura de la II Mostra de Cine Social y Salud Mental “Mirades Fest” con la proyección del cortometraje Votamos y la entrega de los premios otorgados por el jurado de la Mostra, por el público y por AFEM Torrent.

El cinema més compromès torna a Torrent amb la II Mostra de Cinema Social i Salut Mental ‘Mirades Fest’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.