Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament presenta ‘Decora Torrent’, la III Campanya de Decoració Nadalenca

desembre 1, 2022

En aquesta edició podran participar veïns i veïnes, comerços i associacions del municipi

Les fotos amb més ‘m’agrada’ en Facebook i Instagram guanyaran una targeta + 25 amb 100 euros per a gastar en comerços de Torrent

L’Ajuntament de Torrent ha presentat ‘Decora Torrent’, la III Campanya de Decoració Nadalenca, que té com a objectiu contribuir a l’estímul del comerç local, embellir els barris i implicar els veïns i veïnes en les festes de la ciutat. En aquesta edició, com a novetat, es podrà participar en tres categories diferents: ciutadania, que inclou a veïns i veïnes de Torrent, comerços locals i associacions.

Per a concursar, caldrà fer una foto o vídeo de la decoració del balcó, comerç o façana i pujar-la al mur de Facebook o Instagram, sempre amb l’etiqueta #DecoraNadalTorrent. A més, serà requisit ser seguidor o seguidora dels comptes de Facebook i Instagram de l’Ajuntament de Torrent i d’IDEA’T. El termini per a publicar les imatges finalitzarà el pròxim diumenge 18 de desembre a les 23.59 hores.

Com ja va succeir en anteriors edicions, l’empresa municipal IDEA’T se suma a aquesta iniciativa i concedirà vint-i-cinc “targetes +25” amb 100 euros cadascuna a les fotos o vídeos amb més ‘m’agrada’ en xarxes socials. La quantitat carregada en cada targeta es podrà gastar en comerços locals.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.