Notícies

BIM

Quatre atletes de Torrent participaran en el Campionat d’Espanya Absolut Sub 23

febrer 5, 2024

Després dels resultats en el Campionat d’Espanya sub 23 en pista coberta, Claudia, Niklas, Sara i Sergio participaran en Orense.

Este cap de setmana ha tingut lloc el Campionat d’Espanya sub 23 en pista coberta, que s’ha celebrat en Antequera. Un campionat en el qual el Club d’Atletisme de Torrent ha tingut gran representació en comptar amb la participació de cinc destacats atletes, que van demostrar el seu talent i esforç en la pista.

Entre els assoliments més destacats, Claudia Rubio es va posicionar en el quart lloc en la disciplina de triple salt, aconseguint una marca impressionant de 12.26 metres, la mateixa que la tercera classificada i a només 8 centímetres de la plata. Per part seua, Niklas Morales es va situar en el cinqué lloc en els 60 metres barres amb un temps de 8.08, establint la seua millor marca personal. A més, Sergio Carbó va aconseguir una destacada sisena posició en la final dels 60 metres amb un temps de 21.80, mentre que Sara Carbó es va posicionar com a semifinalista en els 60 metres barres amb un temps de 8.88, també establint un nou rècord personal. Per part seua, Julia Martínez també va mostrar la seua habilitat en la pista amb un temps de 9.45 en les eliminatòries dels 60 metres barres.

El rendiment excel·lent dels nostres atletes locals no va passar desapercebut, ja que Claudia, Niklas, Sara i Sergio van obtindre la marca mínima per a participar en el Campionat d’Espanya Absolut, que se celebrarà a Orense dins de dues setmanes.