Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Cristina Peris viu l’emotiva processó del Sant Sopar
Cristina Peris viu l’emotiva processó del Sant Sopar
,

Cristina Peris viu l’emotiva processó del Sant Sopar

març 27, 2018

També se celebrà el trasllat processional de la germandat de les Negacions de Pere i diversos viacrucis

Ahir començaren els primers trasllats i processons que es repartiran durant tota la setmana els carrers de Torrent

Cristina Peris viu l’emotiva processó del Sant Sopar

Des de la parròquia Sant Lluis Bertrán i fins a la parròquia de Nostra Senyora de Montsió tingué lloc el trasllat processional de la germandat de les Negacions de Pere.

Les germandats que acompanyaren esta desfilada van ser la germandat del Diví Costat de Crist, Santa Faç, Devallament de la Creu, Vera Creu i la banda de cornetes i tambors Santísimo Cristo de los Necesitados d’Aldaia.

Paral·lelament se celebrà la processó del Sant Sopar, un dels actes més especials d’enguany per a la Reina de l’Encontre, Cristina Peris, ja que es tracta del trasllat de la seua confraria i un acte que cada any congrega a centenars de persones. Destacà per la seua emotiva part final del recorregut al Museu de Setmana Santa.

L’alcalde Jesús Ros també acompanyà Cristina Peris i el Sant Sopar, de la mateixa manera que un gran nombre de dones que van ser Reines acudiren com cada any a este processó. Les germandats que desfilaren en companyia del Sant Sopar van ser les següents: Oració de l’Hort, Jesús davant del Sanedrí, Set Paraules, Ecce-Homo, Crucifixió del Senyor, Sant Sopar i la banda de tambors i cornetes Nuestra Señora del Redentor.

A més, se celebraren els tradicionals viacrucis de la parròquia de Montsió i de les germandats de la Flagel·lació del Senyor i de Jesús de Medinaceli.

Tots els actes del Dimarts Sant

https://www.infotorrent.es/agenda/programacion-semana-santa/

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.