Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La fira de mobilitat sostenible Horitzó Horta Sud ompli la sala cívica de l’Antic Mercat

febrer 17, 2023


L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb la Mancomunitat de l’Horta Sud, ha organitzat aquest matí la fira comarcal de mobilitat sostenible Horitzó Horta Sud a la sala cívica de l’Antic Mercat, on s’han congregat empreses i acceleradores (startups) especialitzades per a donar a conéixer les últimes novetat en matèria de mobilitat sostenible als representants dels ajuntaments de la comarca.


El regidor de mobilitat, Raúl Claramonte, ha inaugurat l’acte i ha destacat que “la fira ens permet treballar de manera conjunta amb altres entitats de la comarca per a establir una línia cohesionada d’actuació, de manera que avancem cap a un horitzó comú en el qual la mobilitat sostenible serà un element central de la planificació”.


Així, la jornada ha començat amb una taula redona en la qual s’ha analitzat la situació de la comarca en matèria de mobilitat sostenible, hi han participat el president de la Mancomunitat José Francisco Cabanes, el president de la Comissió d’Assumptes Europeus de la Mancomunitat i assessor especial de fons europeus de la Generalitat, Bartolomé Nofuentes; el regidor delegat de Mobilitat de l’Ajuntament de Torrent, Raúl Claramonte; el director gerent de l’Autoritat del Transport Metropolità de València, Manuel Martínez Grau; la diputada de Política de Transferències, Mancomunitats i Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, i el CEO de Myrentgo Mobility i director del Mobility Hub Startup València, Juan Bueno.


El debat ha incidit en els avanços en matèria de mobilitat sostenible que s’han anat produint a la comarca en els últims anys i sobre les actuacions necessàries per a continuar avançant en aquest camp. A més, s’hi han presentat alguns exemples de bones pràctiques i de projectes dins i fora de la comarca. I com a colofó, les empreses participants en la fira, Renovatech, MIIVO, SAIMA, DISCOMÓN, My Rentgo Mobility, EYSA i Pavapark, han presentat els seus productes més nous en matèria de mobilitat sostenible.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.