Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

FGV interromp per obres la circulació entre les estacions de Torrent i Picassent de la Línia 1 de Metrovalencia del 6 al 8 d’abril

abril 4, 2024

El trajecte es realitzarà amb autobús, amb parada en les estacions afectades, excepte en els baixadors de Col·legi El Vedat, Realón i Sant Ramon

FGV destina 2,4 milions d’euros per a les actuacions al costat del baixador del Col·legi El Vedat

L’Ajuntament de Torrent es fa ressò de la informació publicada per Metrovalencia per a informar els seus ciutadans, per la qual durant els dies 6, 7 i 8 d’abril, la línia 1 del metro de la ciutat estarà sotmesa a obres de millora en el trajecte que comprén entre les estacions de Torrent i Picassent. A causa d’estes obres, el servici de trens entre estes dos estacions estarà interromput, sent reemplaçat per un servici d’autobús. FGV ha triat estes dates per ser cap de setmana i dilluns festiu en moltes localitats, per la qual cosa la incidència entre els usuaris serà menor en produir-se menys desplaçaments.

El servici d’autobús, denominat BUS 1A, realitzarà el recorregut des de Torrent fins a Picassent, i el BUS 1B farà el trajecte en sentit contrari, des de Picassent fins a Torrent. L’autobús tindrà una freqüència de 45 minuts. Les parades d’autobús s’han situat en els voltants de les estacions de metro corresponents. És important destacar que durant este període no hi haurà servici en les parades intermèdies de Col·legi El Vedat, Realón i Sant Ramón.

A més, s’informa els usuaris que els horaris d’eixida i arribada de les estacions en el tram en obres experimentaran lleugeres modificacions. Per a consultar els horaris actualitzats, es pot accedir a l’enllaç proporcionat per metrovalencia https://www.metrovalencia.es/es/consulta-de-horarios-y-planificador/.

D’altra banda, des de metrovalencia també han comunicat que durant l’alteració de la circulació, el servici nocturn de la Línia 1 finalitzarà a Torrent, i els trens amb destinació Torrent Avinguda de la Línia 2 mantindran el seu servici habitual, inclòs el nocturn.

Estes mesures s’han adoptat amb l’objectiu de garantir la seguretat i l’eficiència en el desenvolupament de les obres de millora de la via, i se sol·licita la comprensió i col·laboració dels usuaris afectats.

Actuacions en Col·legi el Vedat
Les obres del nou encreuament de vies que s’executarà al costat del baixador del Co·legi el Vedat compten amb un pressupost de 2,4 milions d’euros, i són finançades amb Fons Europeus. A més de les obres actuals, orientades a la instal·lació de l’encreuament de vies, es requerix la construcció de dos noves vies i l’adequació de la catenària existent per a concloure el projecte.

També s’ha previst la demolició de l’única andana existent i la construcció de noves andanes per a cada sentit. En el projecte s’han tingut en compte tots els requeriments d’accessibilitat, així com la instal·lació dels equipaments necessaris (màquina expenedora de bitllets, sistema de videovigilància, sistema de megafonia i teleindicadors).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.