Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent arreplega 119.760 kg de cendres després de la Cremà
Torrent arreplega 119.760 kg de cendres després de la Cremà

Torrent arreplega 119.760 kg de cendres després de la Cremà

març 20, 2024

La capital de l’Horta comença el dia amb els emplaçaments de les 28 comissions totalment nets

Els servicis de neteja de Torrent han estat treballant des de les 22 hores, quan van començar a cremar les primeres falles, fins a les 4.30 hores de la matinada per a deixar en perfecte estat els emplaçaments de cada comissió fallera.
En un esforç coordinat, s’han mobilitzat camions, tractors amb pala i escombradores per a arreplegar les 119,7 tones de cendres i restes de les cremaes dels 28 monuments infantils i 28 majors. Gràcies a esta labor, els emplaçaments de les comissions han començat el dia nets com si ací no hi haguera hagut una falla.
Segons informen els encarregats de neteja, els esforços continuaran en els pròxims dies, centrant-se especialment en l’escombratge exhaustiu de carrers i voreres. La meta és eliminar qualsevol residu de petards i brutícia acumulada durant una setmana d’esdeveniments multitudinaris i celebracions en tota la ciutat.
Després d’esta labor, Torrent es prepara per a reprendre la seua rutina quotidiana, deixant arrere els dies de festa per a donar pas a la normalitat, gràcies a l’ardu treball dels seus servicis de neteja.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.