Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra una nova edició del Mes del Medi Ambient
Torrent celebra una nova edició del Mes del Medi Ambient

Torrent celebra una nova edició del Mes del Medi Ambient

octubre 30, 2023
La programació, que es desenvoluparà del 6 al 30 de novembre, està repleta d’activitats per a tots els públics i edats

L’Ajuntament de Torrent impulsa una nova edició del Mes del Medi Ambient, que oferirà, del 6 al 30 de novembre, una completa programació d’activitats orientada a reforçar la divulgació de continguts mediambientals, el foment de pràctiques responsables entre els més xicotets i la recuperació d’espais naturals com la Serra Perenxisa.

Sobre aquest tema, el delegat de Medi Ambient, José Gozalvo, incideix en la importància de “continuar apostant per l’educació ambiental de les noves generacions, ja que és la nostra millor basa per a construir un futur més sostenible per al planeta i frenar els efectes del canvi climàtic”. L’edil també comenta que “la recuperació i la conservació del patrimoni natural de Torrent és una de les nostres grans prioritats, per la qual cosa continuarem treballant per a cuidar de la millor manera possible els seus paratges i espècies”.

Ací es pot consultar la programació d’activitats:

6,7, 8 i 9 de novembre: Tallers escolars per a donar a conèixer els elements més destacats de l’Hort de Trénor, la seua biodiversitat i la importància del jardí per a la ciutat.


– 10 de novembre: Ruta nocturna per la Serra Perenxisa en col·laboració amb Astro Torrent. Transport amb autobús amb eixida a les 20:00h des de la plaça Corts Valencianes i al costat de la parròquia Mont Vedat a les 20:30h. És necessari portar calçat adequat i sopar. Inscripcions en el portal d’inscripcions de la web municipal (https://inscripciones.torrent.es/), en el TDIC en la planta baixa de l’edifici consistorial o trucant al telèfon 96 111 11 11.


– 14, 16, 21 i 23 de novembre: Tallers ambientals per als més xicotets en les places de la ciutat. El 14 en la plaça Unió Musical, el 16 en la plaça Fra Antoni Panes, el 21 en la plaça Pintor Miró i el 23 al carrer Font de Sant Lluís. Tots els dies a partir de les 17:15h.


18 de novembre: Excursió amb Torrent Verd per la senda del Reg Mil·lenari. Recorregut d’uns 8km des del restaurant La Curra fins a la Font de la Teula. Eixida a les 9:00h des de la plaça de les Corts Valencianes i a les 9:15h des de la parròquia Mont Vedat. Volta amb autobús per a tots els participants. Inscripció en el portal de de inscripcions de la web municipal (https://inscripciones.torrent.es/), en el TDIC en la planta baixa de l’edifici consistorial o trucant al telèfon 96 111 11 11.


25 de novembre: Visita a la planta Hornillos per a conscienciar de la importància de reciclar i aprendre més sobre el procés pel qual passen els residus. Eixida a les 9:30h des de la plaça Corts Valencianes.


26 de novembre: Jornada de reforestació en el Camp de Tir de Torrent a partir de les 11:00h. Plantació simbòlica d’arbres adults per a promocionar la diversitat d’espècies vegetals del terme municipal.


27, 28, 29 i 30 de novembre: Exposició Una mirada al viatge dels residus en l’hall de l’antic ajuntament, c/Ramón y Cajal, 7. Horari de visita de 9:00h a 14:00h.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.