Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El mes del Medi Ambient arriba a les places de Torrent
El mes del Medi Ambient arriba a les places de Torrent

El mes del Medi Ambient arriba a les places de Torrent

novembre 13, 2023

El primer taller ambiental se celebrarà el dimarts 14 de novembre en la plaça Unió Musical a les 17.15 hores

El dissabte 18 de novembre es realitzarà l’eixida ‘Torrent Verd’, una ruta per la senda del Reg Mil·lenari

La ciutat de Torrent continua celebrant el mes del Medi Ambient. Després que durant els primers dies de novembre s’organitzaren tallers escolars per a conéixer l’Hort de Trénor, la nit de divendres passat es va realitzar una excursió nocturna per la Serra Perenxisa en col·laboració amb Astro Torrent. Els assistents van poder disfrutar d’una visita guiada per a descobrir este paratge i les seues sensacions en horari nocturn.
Esta setmana la programació de conscienciació sobre la naturalesa i el Medi Ambient arribarà a les places de Torrent amb una sèrie de tallers ambientals. El dimarts 14 de novembre estes activitats lúdiques per a públic infantil se situaran en la plaça de la Unió Musical, per a traslladar-se el dijous 16 a la plaça Frare Antònio Panes. Ja la setmana que ve serà el torn de la plaça del Pintor Miró, el dimarts 21 i de l’AVV El Vedat (c/ Font de Sant Lluís), que rebrà estos tallers el dijous 23. L’horari de totes les activitats començarà a les 17:15h.
El dissabte 18, s’organitzarà l’eixida ‘Torrent Verd’, una ruta per la senda del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta, amb un recorregut d’uns 8km des del restaurant La Curra fins a la Font de la Teula, per una zona que reuneix elements partimonials, ambientals i etnològics de gran valor. Per a esta activitat, que tindrà la seua eixida a les 9:00h des de la plaça de les Corts Valencianes i a les 9:15h des de la parròquia Muntanya Vedat, és necessària inscripció en https://inscripciones.torrent.es, en el TDIC en la planta baixa de l’edifici consistorial o cridant al telèfon 96 111 11 11.

La programació de la resta del mes del Medi Ambient es completarà amb les següents dates:

  • 25 de novembre: Visita a la planta Fogons per a conscienciar de la importància de reciclar i aprendre més sobre el procés pel qual passen els residus. Eixida a les 9:30h des de la plaça Corts Valencianes.
  • 26 de novembre: Jornada de reforestació en el camp de Tir de Torrent a partir de les 11:00h. Allí es farà una plantació simbòlica d’arbres adults per a promocionar la diversitat d’espècies vegetals del terme municipal.
  • 27, 28, 29 i 30 de novembre: Exposició Una mirada al viatge dels residus en l’hall de l’antic Ajuntament, c/Ramón y Cajal, 7. Horari de visita de 9:00h a 14:00h.
El mes del Medi Ambient arriba a les places de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.