Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent llança la campanya contra la processionària del pi
L’Ajuntament de Torrent llança la campanya contra la processionària del pi

L’Ajuntament de Torrent llança la campanya contra la processionària del pi

octubre 31, 2023
Els particulars que vulguen realitzar el tractament en la seua parcel·la privada hauran de realitzar la seua sol·licitud abans del 30 de novembre
El Servei de Jardineria Municipal té habilitats els telèfons 96 155 15 09 i 96 156 54 56, a més de les adreces de correu jardineria@nousespais.es i nousespais@nousespais.es

Com cada tardor, l’Ajuntament de Torrent posa en marxa la campanya de control de la processionària del pi en jardins, centres educatius i altres instal·lacions públiques. Pel fet que els últims anys s’ha detectat una afecció de l’insecte superior a la d’altres èpoques, augmentant de manera considerable les molèsties dels veïns del municipi, des del Servei de Jardineria Municipal s’han intensificat l’aplicació de tractaments preventius amb una nova maquinària automàtica.

En campanyes anteriors els resultats obtinguts han sigut molt positius, havent-se tractat més de 1.700 pins i reduint considerablement les incidències rebudes. Durant aquesta campanya 2023-2024, Nous Espais continuarà treballant per a registrar un major èxit en el tractament mitjançant endoterapia, el qual és més efectiu entre els mesos de setembre i gener.

Així, els particulars que vulguen realitzar aquest tractament en les seues parcel·les privades hauran de presentar la seua sol·licitud abans del 30 de novembre. Els tècnics municipals es posaran en contacte amb els particulars per a realitzar una inspecció i valorar la viabilitat del tractament, acordant amb aquests la data per a la seua realització. I, una vegada el particular haja abonat el cost establit del servei, es procedirà a fer l’aplicació.

Per a aconseguir més informació sobre aquest tema, el Servei de Jardineria té habilitats els telèfons 96 155 15 09 i 96 156 54 56, a més de les adreces de correu jardineria@nousespais.es i nousespais@nousespais.es.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.