Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent atén les peticions dels usuaris del camp de tir Penya Roja
L’Ajuntament de Torrent atén les peticions dels usuaris del camp de tir Penya Roja

L’Ajuntament de Torrent atén les peticions dels usuaris del camp de tir Penya Roja

novembre 28, 2023
El consistori treballa en la plantació de huit exemplars d’alt port de pins halepensis per a generar més espais d’ombra, així com en la poda de les oliveres i palmeres del camp municipal

En el marc del mes del Medi Ambient de Torrent, l’Ajuntament ha posat en marxa una sèrie d’actuacions en el camp municipal de tir de Penya Roja, atenent la sol·licitud dels membres de la Societat de Caçadors i l’Associació de Tir amb Arc de disposar de més espais d’ombra; una reivindicació històrica a la qual, ara, l’actual equip de govern ha donat resposta, tal com es va comprometre.

D’aquesta manera, els operaris han iniciat la plantació de huit pins halepensis de gran grandària, que permetran als usuaris puguen aixoplugar-se del sol en els dies calorosos, atès que generen un major espai d’ombra que les actuals palmeres. Així mateix, com és una espècie autòctona de la Serra Perenxisa, també s’adequa millor a aquest entorn natural. D’altra banda, també s’han podat les oliveres i les palmeres del camp, sent aquesta una altra de les peticions traslladades pels usuaris a l’Ajuntament.

“A causa de la grandària dels pins, hem recorregut a mitjans professionals per a la seua plantació, valent-nos de màquines excavadores i grues a càrrec de personal especialitzat, a més de transportar terra des de l’exterior del camp per a completar aquesta actuació”, explica el regidor de Medi Ambient, José Francisco Gozalvo. L’edil també subratlla el següent: “La junta de la Societat de Caçadors ens va transmetre les seues peticions i necessitats, a les quals hem tractat de donar resposta amb la major rapidesa i eficàcia. Aquest equip de govern sempre estarà disposat a escoltar a tots els torrentinos i torrentinas, als qui volem tendir la mà per a continuar construint el futur de la ciutat”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.