Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Caixa Rural de Torrent rebrà el premi “Llaurador de l’Any 2024” pel Consell Agrari Municipal

maig 9, 2024

Caixa Rural de Torrent serà guardonada pel seu compromís amb el sector agrari de Torrent des de la seua fundació com a secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola Sant Lluís Bertrán de Torrent.

El Consell Agrari Municipal de Torrent reconeixerà la trajectòria de la Caixa Rural de Torrent al llarg de les seues més de 50 anys d’història amb el guardó de “Llaurador de l’Any 2024”. L’acte de lliurament tindrà lloc divendres que ve, 17 de maig, coincidint amb la festivitat de Sant Isidre Llaurador.

Este guardó, que es concedix anualment pel Consell Agrari Municipal, té com a objectiu reconéixer la labor i el sacrifici de les persones i entitats que han dedicat la seua vida al món agrari a Torrent. En esta edició, el premi recau en una entitat per primera vegada en la seua història, la Caixa Rural de Torrent.

Més de 50 anys d’història al servici del sector agrari

La Caixa Rural de Torrent va ser fundada en 1969 per Sr. Agustín Fernández Lerma, i té el seu origen en la Secció de Crèdit de la Cooperativa Agrícola Sant Lluís Beltrán de Torrent. Des dels seus inicis, l’entitat ha mantingut un estret vincle amb el sector agrari, oferint productes i servicis financers específics per a les necessitats dels agricultors i ramaders de la localitat.

Un pilar fonamental per al desenvolupament agrari de Torrent

Al llarg dels seus més de 50 anys d’història, la Caixa Rural de Torrent ha jugat un paper fonamental en el desenvolupament agrari de la localitat. L’entitat ha donat suport a la modernització de les explotacions agràries, la incorporació de noves tecnologies i la comercialització dels productes agrícoles.

A més de la seua activitat financera, la Caixa Rural de Torrent també s’ha destacat pel seu compromís amb la formació, la innovació i la investigació. L’entitat ha organitzat diverses jornades i cursos sobre temàtiques agràries, ha col·laborat amb centres d’investigació i ha impulsat l’adopció de noves pràctiques agrícoles, destacant la realització de 45 jornades de cítrics fins al moment.

Per la seua col·laboració amb les cooperatives agràries, la seua relació amb l’agricultura i el benestar dels agricultors de Torrent, així com la seua aposta per la formació, la innovació, la investigació i el rendiment de les explotacions agràries de la ciutat, la Caixa Rural Torrent es fa mereixedora del premi “Llaurador de l’Any 2024” per al Consell Agrari Municipal.

Els actes se celebraran divendres que ve, 17 de maig, i s’iniciaran amb la tradicional missa a les 19.30 hores en honor a Sant Isidre Llaurador en la Parròquia de Mont-Sión i a continuació, es realitzarà l’acte de lliurament del Llaurador de l’Any 2024 en les instal·lacions del Consell Agrari, al carrer Fra Luís Amigó.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.