Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent rep la visita del jurat de ‘Vils en Flor’
Torrent rep la visita del jurat de ‘Vils en Flor’

Torrent rep la visita del jurat de ‘Vils en Flor’

maig 17, 2024

Torrent ha rebut la visita del jurat de la iniciativa “Vils en Flor” que han recorregut la ciutat per a comprovar les diferents zones verdes de la ciutat. Esta iniciativa, promoguda per ASFPLANT (Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana), vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement dels projectes posats en marxa en esta matèria pels municipis.

El jurat ha visitat diferents espais verds de la capital de l’Horta Sud, sobretot les actuacions més rellevants relacionades per la jardineria municipal fins a maig de 2024. Després de la visita, el jurat s’ha desplaçat fins a l’Ajuntament de Torrent per a saludar a l’Alcaldessa, Amparo Folgado i al regidor d’Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, José Francisco Gozalvo.

La ciutat de Torrent es va erigir com un dels noms propis en la passada sexta edició de ‘Vils en Flor’ que es va celebrar el mes d’octubre a Castelló de la Plana, en rebre ‘4 flors d’honor’ pel compromís de la ciutat amb la preservació i la posada en valor de la seua riquesa natural i paisatgística.

Torrent rep la visita del jurat de ‘Vils en Flor’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.