Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Inscripcions obertes per als tallers juvenils i Escape Rooms en el CIJ durant el Nadal
Inscripcions obertes per als tallers juvenils i Escape Rooms en el CIJ durant el Nadal

Inscripcions obertes per als tallers juvenils i Escape Rooms en el CIJ durant el Nadal

desembre 13, 2023
Torrent organitza dos Escape Room per a joves en aquest Nadal, ‘Plan Maestro’ el 29 de desembre i ‘Rescate en Hogwarts’ el 2 de gener

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent ha publicat els formularis d’inscripcions per als tallers nadalencs i activitats del CIJ que formaran part del programa de Nadal de la ciutat. Aquestes activitats, organitzades pel Centre d’Informació Juvenil (CIJ), oferiran a joves d’entre 12 i 17 anys l’oportunitat de participar en experiències úniques durant els matins del 26, 27, 28 i 29 de desembre.

Les activitats són gratuïtes i estan dirigides a joves d’entre 12 i 17 anys, preferentment empadronats a Torrent.

La regidor de Festes i Joventut, María Fernández ha assenyalat que “estem encantats d’oferir als joves de Torrent una varietat de tallers creatius i educatius que els permetran explorar noves habilitats i compartir moments especials durant aquest nadal i, enguany amb la novetat de dues Escape Rooms”.

Els dos Escape Room programats en diferents torns, són ‘Plan Maestro’ el 29 de desembre https://torrentjove.com/escape-room-plan-maestro/ i ‘Rescate en Hogwarts’ el 2 de gener https://torrentjove.com/escape-room-rescate-en-hogwarts/ , els tallers ja estan disponibles en el Portal d’Inscripcions de l’Ajuntament de Torrent. https://inscripciones.torrent.es/.

Si es desitja participar en més d’un taller, s’ha d’indicar l’ordre de preferència. Inicialment, s’adjudicarà una plaça per persona en un sol taller, però en cas que queden places disponibles abans de l’inici, es permetrà la participació en més d’una activitat.

Detalls dels Tallers:
Taller d’Origami
• Data: 26 de desembre
• Horari: de 10 a 13h.
Descobreix l’art de la papiroflexia creant fascinants figures amb un simple full de paper. Porta a casa les teues creacions i comparteix-les en aquestes festivitats.

Taller Pintura de Neó
• Data: 27 de desembre
• Horari: de 10 a 13h.
Participa en aquesta explosió de color creant el teu quadre a les fosques amb pintura fluorescent. No és necessari tenir habilitats artístiques, només les ganes de submergir-se en aquesta experiència única. Es recomana portar roba que no t’importe tacar.

Demà de Jocs de Mesa
• Data: 28 de desembre
• Horari: de 10 a 13h.
Submergeix-te en el món dels jocs de taula amb una àmplia selecció, des de L’Illa Prohibida fins a la Fallera Calavera. No és necessari conèixer les regles; les monitores i monitors t’explicaran abans de començar.

Taller Iniciació a la Impressió 3D
• Data: 29 de desembre
• Horari: de 10 a 13h.
Explora el fascinant món de la impressió 3D, des de la planificació i el disseny fins a la impressió final. Aprèn de manera pràctica les habilitats necessàries per al disseny i impressió 3D.

L’Ajuntament de Torrent i el CIJ esperen comptar amb la participació dels joves en aquests divertits tallers que se celebraran entre el 26 i el 29 de desembre en l’Espai Jove de l’Edifici Metro. Direcció                      

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.