Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent modernitzarà la Piscina de La Cotxera després de 20 anys en funcionament
Torrent modernitzarà la Piscina de La Cotxera després de 20 anys en funcionament
, ,

Torrent modernitzarà la Piscina de La Cotxera després de 20 anys en funcionament

maig 6, 2024
Està previst que les obres puguen executar-se en este mateix any.
La Piscina La Cotxera també comptarà amb una bomba de calor per aerotèrmia per a la qual l’Ajuntament compta amb una ajuda de l’IVACE

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, al costat del regidor d’Urbanisme, José Francisco Gozalvo, i tècnics municipals, han visitat l’el Complex Esportiu La Cotxera on es realitzarà un ambiciós projecte de renovació per a la zona de piscina, a causa de les actuals filtracions d’aigua i a les seues més de 20 anys en funcionament. Esta iniciativa, esperada pels usuaris del complex, té com a objectiu modernitzar les instal·lacions, garantir el seu correcte funcionament i oferir una experiència esportiva de qualitat.

Les obres estan valorades en 214.622,85 euros i en breu començarà el procés de licitació, amb la idea que les obres estiguen finalitzades este mateix any. La previsió és la de dur a terme millores substancials en la piscina principal, centrant-se principalment en l’erradicació de les filtracions que han vingut afectant tots dos gots en els últims temps.

Una renovació integral per a millorar l’experiència de l’usuari

La intervenció contempla la retirada i posterior reposició de la làmina de PVC del fons dels gots, tant de la piscina com del spa. De manera paral·lela, es procedirà a la reparació de les parets interiors mitjançant la instal·lació d’una nova pell composta per una combinació de PVC i acer inoxidable. Esta solució garantix una major resistència i durabilitat enfront de la filtració d’aigua, allargant considerablement la vida útil de les instal·lacions.

Una de les actuacions més rellevants serà el revestiment complet dels gots de la piscina principal amb panells d’acer inoxidable. Este material oferix una superfície llisa i altament resistent a la corrosió, evitant la formació d’algues i facilitant les labors de neteja i manteniment.

Per a garantir el correcte funcionament de tots els elements de la piscina, es realitzarà una revisió exhaustiva dels filtres, descàrregues, ancoratges, escales i canals. Es procedirà a la substitució de qualsevol component que presente deterioració o desgast, assegurant així l’òptima circulació de l’aigua i el correcte funcionament dels sistemes de filtrat i climatització.

Entre altres millores, a més, es reposaran les peces de ceràmica de la vora de la piscina i es revisaran els filtres de paret i els limpiafondos. En cas necessari, es procedirà a la reparació o substitució de les làmines dels cabeceros per a garantir l’estanquitat total del got.

Unes altres de les millores previstes és la instal·lació de bombes de calor per aerotèrmia, per al que ja s’ha concedit una ajuda de l’IVACE.

Un compromís amb l’esport i el benestar dels torrentinos

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha destacat la importància d’estes millores: “Invertir en la renovació de les instal·lacions del Complex Esportiu La Cotxera és una mostra clara del nostre compromís amb el foment de l’esport a la nostra ciutat. Esta actuació permetrà als usuaris disfrutar d’una piscina moderna, segura i confortable, contribuint al seu benestar i salut.”

Per part seua, el regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real, ha explicat que “les obres s’han dissenyat de manera que es minimitze l’impacte en l’activitat de la resta del complex esportiu”. Si bé la zona de la piscina romandrà tancada durant el desenvolupament de les obres, les altres instal·lacions esportives continuaran oferint els seus servicis amb normalitat.

Durant el període que duren les obres, es mantindrà informats als usuaris del complex a través dels canals habituals de comunicació municipals. L’equip de govern agraïx la comprensió dels usuaris per les molèsties ocasionades quan vagen a realitzar-se les obres i subratlla la importància d’esta inversió per al futur de l’esport a Torrent.

Torrent modernitzarà la Piscina de La Cotxera després de 20 anys en funcionament

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.