Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent calfa motors per a la XXIX edició de la Llegua Urbana
Torrent calfa motors per a la XXIX edició de la Llegua Urbana

Torrent calfa motors per a la XXIX edició de la Llegua Urbana

juliol 4, 2023

La carrera favorita dels torrentins i torrentines torna divendres que ve, iniciant-se el tradicional recorregut de 5km a les 22h des de la plaça de les Corts Valencianes

Fins avui s’han inscrit 430 persones, molt prop de superar els 435 participants de 2022, any en què es van arreplegar 870kg d’aliments de llarga duració per al Punt d’Aliments

La capital de L’Horta Sud ja calfa motors per a celebrar, un any més, una de les proves més esperades del seu calendari esportiu: la Llegua Urbana Nocturna Ciutat de Torrent. Així, des de la Fundació Esportiu Municipal es treballa intensament perquè tot estiga a punt divendres que ve, quan els torrentins i torrentines tornen a recórrer els carrers de la ciutat en la XXIX edició d’aquesta carrera solidària. La plaça de les Corts Valencianes acollirà novament l’eixida, des d’on s’iniciarà el tradicional recorregut de cinc quilòmetres a partir de les 22h.

Com és habitual, els participants hauran d’aportar un 1kg d’aliments de llarga duració en el moment d’arreplegar el dorsal, el destí del qual serà el Punt d’Aliments de Torrent. De moment ja s’han inscrit 430 persones, molt prop de superar els 435 participants registrats en 2022, any en què es van arreplegar fins a 870 kg d’aliments de llarga duració.

La informació de la prova pot consultar-se en la web de la Fundació Esportiva Municipal, i el formulari d’inscripcions continua habilitat en el portal de Cronorunner (bit.ly/3p9s4lz).

Torrent calfa motors per a la XXIX edició de la Llegua Urbana

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.