Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La renovació de l’estadi Sant Gregori avança amb passes de gegant
La renovació de l’estadi Sant Gregori avança amb passes de gegant

La renovació de l’estadi Sant Gregori avança amb passes de gegant

novembre 15, 2023
Diumenge que ve els usuaris ja podran fer ús dels nous lavabos i, pròximament, donaran inici els treballs de substitució del clos perimetral del terreny de joc
Amparo Folgado i Alonso del Real han visitat aquest matí les instal·lacions per a comprovar l’estat actual de les obres i fer un seguiment de primera mà de l’evolució d’aquestes
Folgado: “Les actuacions s’estan duent a terme amb diligència perquè els centenars de veïns del municipi que cada setmana visiten el camp de futbol puguen fer ús de les instal·lacions de manera segura i gaudir de l’estadi que mereix una gran ciutat com Torrent”

Les obres de renovació de l’estadi Sant Gregori avancen a bon ritme, després que l’Ajuntament de Torrent posara en marxa, a principis del passat mes de setembre, un pla urgent per a millorar la seguretat de les instal·lacions i adequar-les a les necessitats dels usuaris, així com a les particularitats que exigeix una categoria de la importància de 2a RFEF per al Torrent C.F.

Com ja feren llavors, l’alcaldessa Amparo Folgado, el regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real, i el regidor d’Urbanisme, José Gozalvo, han tornat a visitar aquest matí el camp de futbol municipal en companyia del president del club taronja, Víctor Ventosa, per a comprovar l’estat actual de les obres i fer un seguiment de l’evolució d’aquestes.


En aquesta línia, es preveu que per a la jornada del pròxim diumenge, quan el Torrent C.F. dispute la seua trobada contra l’Espanyol ‘B’, estiga finalitzada la reforma integral dels lavabos, completant-se també la licitació del projecte de substitució del clos perimetral del terreny de joc, que donarà inici com més prompte millor.

“Després de molts anys sense que s’haguera realitzat el manteniment adequat de l’estadi i altres instal·lacions esportives de la ciutat, aquestes presentaven un estat d’abandó que no era acceptable. Per esta raó, ens vam comprometre amb el Torrent C.F i el seu president a realitzar les actuacions precises per a garantir, amb total diligència, que els centenars de veïns del municipi que cada setmana visiten el camp de futbol puguen fer ús de les instal·lacions de manera segura i en les millors condicions. I ho estem complint”, subratlla Folgado.

Per part seua, Alonso del Real assenyala que “el Sant Gregori és la casa del Torrent C.F. i representa a la nostra ciutat en el territori nacional, per la qual cosa no podíem permetre que continuara transmetent aquesta imatge de deixadesa. Els nostres veïns i veïnes es mereixen un estadi a l’altura d’una gran ciutat com és Torrent”.

Igualment, des de la Fundació Esportiva Municipal i la regidoria d’Urbanisme es continua perfilant el projecte de renovació de la gespa del Sant Gregori, incloent també, en el marc d’aquesta intervenció, un estudi de càrregues en la graderia, la instal·lació de seients en les graderies contigües a tribuna –de manera que es puga computar l’aforament- i altres actuacions per a millorar la imatge de l’estadi. No obstant això, en les pròximes setmanes es donarà a conèixer tota la informació sobre aquest tema.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.