Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La 10k Ciutat de Torrent fa vibrar el Poliesportiu de Parc Central
La 10k Ciutat de Torrent fa vibrar el Poliesportiu de Parc Central

La 10k Ciutat de Torrent fa vibrar el Poliesportiu de Parc Central

maig 16, 2023

Al voltant de 500 persones van participar en aquesta edició de la prova, inclosa en el XXIV Circuit de Carreras de la Diputació de València

La 10K Ciutat de Torrent va tornar a recórrer els carrers de la capital de L’Horta Sud diumenge passat, oferint una nova exhibició de companyonia, esperit de superació i passió per l’esport. El Poliesportiu de Parc Central va acollir l’eixida i la meta de la carrera, inclosa un any més en el Circuit de Carreras de la Diputació de València, en la qual van participar al voltant de 500 persones de totes les edats, tant locals com d’altres poblacions del territori nacional.


En la categoria masculina es va imposar amb un temps de 32:40 minuts el corredor de Serrano Club Atletisme, Juan Gimeno, seguit del seu company Antonio Teller, amb una marca de 33:11, i de Carlos Jiménez, qui va parar el cronometre en 33:35. Així mateix, en la categoria femenina el millor temps va ser de la corredora del Club Atletisme Albacete, Nazareth Asencio, amb una marca de 38:23 minuts, sent la medalla de plata per a Patricia Montalvo, amb 38:51, i la de bronze per a Zahira Alegre, amb 39:03.

La regidora d’Esports, Susi Ferrer ha volgut agrair “la participació de tots els corredors i corredores, que contribueixen a fer més grans les proves amb el seu excel·lent acompliment i implicació”. L’edil també ha destacat “l’increïble treball de la gent que ha fet possible, un any més, la celebració de les nostres carreres”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.