Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Èxit dels nadadors torrentinos en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de Natació Adaptada

març 26, 2024

El Club de Natació Barracudas de Torrent (CNBT) ha comptat amb la participació de de els seus nadadors més destacats, Leyre Ortí i Guillermo Barón, com a representants de la Selecció Valenciana.

Leyre Ortí bat un nou rècord d’Espanya en la prova de 200 m estils

La piscina de Son Hugo de Mallorca va acollir els dies 23 i 24 de març el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de natació adaptada. La Selecció Valenciana, amb la participació dels nadadors del CNBT Leyre Ortí i Guillermo Barón, pujava al segon lloc del podi, per darrere de Catalunya i per davant de Madrid.

La Comunitat Valenciana arribava a la cita com una de les favorites, després d’haver sigut campiona en 2022 i subcampiona en 2023. I no va defraudar. Els nadadors valencians van donar el millor de si mateixos i van lluitar per cada medalla, aconseguint finalment un meritori segon lloc.

Especialment destacable va ser l’actuació de la nadadora torrentina Leyre Ortí, que va tornar a demostrar la seua vàlua per a este esport. Ortí va batre el rècord d’Espanya en la prova de 200 m estils amb un temps de 3’24”83. Este nou èxit li permetrà participar amb la Selecció Espanyola en el Campionat d’Europa que se celebrarà a l’illa portuguesa de Madeira del 21 al 27 d’abril.

Per part seua, Guillermo *Barón també va realitzar una notable competició, aportant el seu granet d’arena a l’èxit de l’equip valencià. Baró va competir en diverses proves, aconseguint millorar les seues marques personals i contribuint al segon lloc final de la selecció.

Des de l’Ajuntament de Torrent es vol felicitar a tots els integrants de la Selecció Valenciana de Natació Adaptada per la seua gran participació en el Campionat d’Espanya. El seu esforç, dedicació i talent han sigut claus per a obtindre este merescut segon lloc.