Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Poliesportiu Parc Central, escenari del pioner projecte europeu PAD4Youth

desembre 15, 2022

L’objectiu d’aquesta iniciativa és desenvolupar un conjunt d’eines per a ampliar el nou model d’entrenament de pàdel adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual impulsat per la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana

El Poliesportiu Parc Central acollirà demà a la vesprada la primera reunió transnacional presencial del projecte PAD4Youth, impulsat per la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana (FPCV) i finançat per la Comissió Europea en el marc del programa Erasmus+. L’objectiu d’aquesta pionera iniciativa és dissenyar un conjunt d’eines aplicables a la formació de joves que permeta ampliar i desenvolupar de manera més transversal el projecte DIPadel, el nou model d’entrenament de pàdel adaptat a persones amb discapacitat intel·lectual, que ja ha sigut implementat per la FPCV en diversos centres escolars de l’autonomia, a través de l’ús d’un equipament innovador com la pala lleugera.

Per a això, la FCPV compte amb la col·laboració dels socis europeus Ginásio Clube Portuguès (Portugal), UISP Comitato di Ciriè Settimo Chivasso APS (Itàlia), Espanya es Mou (Espanya), European Institute of Sport Development, Kinesiology and Health (Croàcia), que estaran representats demà en el Poliesportiu Parc Central. En aquest aspecte, a més de la cessió de les instal·lacions, l’Ajuntament de Torrent assumirà el transport de les persones participants. “L’esport és un motor de transformació social, que ens ajuda a millorar com a societat i promoure valors positius com, per exemple, la integració de les persones amb diversitat funcional. Raó per la qual hem posat tots els mitjans necessaris per a col·laborar en aquesta bonica iniciativa”, explica la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

A més, durant el matí se celebrarà el primer esdeveniment esportiu amb joves amb i sense discapacitat, el qual aprofitarà la FCPV per a donar a conèixer l’esport del pàdel i eines per a poder adaptar-lo als socis del projecte.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.