Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament treballa en la reforma i modernització del Camp de Futbol Sant Gregori
L’Ajuntament treballa en la reforma i modernització del Camp de Futbol Sant Gregori

L’Ajuntament treballa en la reforma i modernització del Camp de Futbol Sant Gregori

setembre 12, 2023
L’alcaldessa Amparo Folgado ha visitat aquest matí el camp de futbol per a examinar l’estat de les instal·lacions i conèixer de primera mà els detalls del projecte de renovació que es posarà en marxa
Folgado: “La ciutat de Torrent ha de tenir un camp de futbol modern, segur i l’altura del que s’espera d’ell, per això, no podem deixar passar ni un dia més amb un camp, el clos del qual cau a trossos i amb uns lavabos que no són dignes per a un camp municipal de Torrent”

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i el regidor d’esports, Guillermo Alonso del Real han visitat aquest matí les instal·lacions del camp de futbol de Sant Gregori, acompanyats també del regidor d’urbanisme, José Gozalvo, el president del Torrent CF, Víctor Ventosa i tècnics municipals.

Després de dècades sense haver realitzat el manteniment adequat en les tanques de l’estadi, en el dia d’ahir i previ al primer partit de temporada, va caure part d’una tanca que es trobava corroïda, per la qual cosa fins al camp es va desplaçar el regidor d’esports, podent-se celebrar el partit després d’una xicoteta intervenció.

Per aquesta raó, el nou equip de govern de l’Ajuntament de Torrent, no ha volgut esperar ni un sol dia per a visitar les instal·lacions i posar en marxa les millores necessàries en l’estadi municipal. L’alcaldessa Amparo Folgado ha assenyalat sobre aquest tema que “el principal és la seguretat dels espectadors, dels jugadors, de les seues famílies i dels centenars de veïns de Torrent que cada setmana visiten aquestes instal·lacions esportives. Treballarem perquè quant abans, estiguen en les condicions que mereix una gran ciutat com Torrent”.

Per eixe motiu, l’Ajuntament de Torrent es posarà a la feina, ateses les reivindicacions del Torrent C.F., des de fa anys, les particularitats que exigeix la categoria de 2a REF, però, sobretot, millorar la seguretat de les instal·lacions.

El pla, que encara es troba en fase d’aprovació i posterior licitació, contempla la substitució del clos perimetral del terreny de joc i la reforma integral dels lavabos dels usuaris per un valor estimat de 200.000 euros, amb previsió de finalitzar totes dues intervencions abans que finalitze l’any.

“La ciutat de Torrent ha de tenir un camp de futbol modern, segur i l’altura del que s’espera d’ell, per això, no podem deixar passar ni un dia més amb un camp, el clos del qual cau a trossos i amb uns lavabos que no són dignes per a un camp municipal de Torrent”, comenta l’alcaldessa Folgado.

El regidor d’esports, Guillermo Alonso del Real, també ha assenyalat que “el Sant Gregori és la casa del Torrent C.F. i representa a la nostra ciutat en el territori nacional, per la qual cosa hem d’actuar amb la major celeritat possible per a millorar tant la imatge que transmet com la seguretat de les instal·lacions, perquè jugadors, aficionats i visitants puguen gaudir com es mereixen”

Així mateix, des de la Fundació Esportiva Municipal i la regidoria d’urbanisme, s’està perfilant un projecte per a renovar la gespa del terreny de joc, que inclou també un estudi de càrregues en la graderia, la instal·lació de seients en les graderies contigües a tribuna –de manera que es puga computar l’aforament- i diverses actuacions per a millorar la imatge de l’estadi. No obstant això, en les pròximes setmanes es donarà a conèixer tota la informació sobre aquest tema.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.