Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Esport i solidaritat es donen la mà en la nova edició de RunCáncer sota el lema ‘Torrent: un sol cor’

agost 30, 2023
La carrera de 5K començarà el dissabte 30 de setembre a les 19.00 h, i seguidament es donarà l’eixida a la marxa no competitiva 4K
Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web oficial del circuit de carreres fins al pròxim 28 de setembre
La quantia recaptada serà destinada íntegrament a la investigació contra el càncer

La ciutat de Torrent tornarà a demostrar una vegada més la seua solidaritat amb la celebració de RunCáncer 2023, l’esdeveniment solidari i esportiu que organitza anualment l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), i que enguany se celebrarà el dissabte 30 de setembre. Amb el lema Torrent: un sol cor, l’activitat arrancarà en la Plaça Major, al costat de la Torre, des d’on es donarà el tret d’eixida de la carrera 5K a les 19.00 h. Seguidament, a les 19.05 h, començarà una marxa no competitiva 4K des del mateix lloc.

Els dorsals tenen un preu de 5,36 euros per a cadascun dels dos esdeveniments solidaris, import que serà destinat íntegrament a la investigació contra el càncer. Les inscripcions podran realitzar-se a través de la web oficial del circuit de carreres (https://runcancer.com/calendario-2023) fins al pròxim 28 de setembre. Quant a la marxa no competitiva, també podran adquirir el dorsal en la Fundació Esportiva Municipal de Torrent, en els comerços torrentins adherits a la campanya i a través la junta local de AECC.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.