Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent impulsa el primer concurs digital amb motiu del Dia del Pare
Torrent impulsa el primer concurs digital amb motiu del Dia del Pare

Torrent impulsa el primer concurs digital amb motiu del Dia del Pare

febrer 16, 2024
Una iniciativa impulsada des de la delegació d’Infància i família d’amb l’objectiu és posar en valor i reforçar la figura de la família, a l´ hora de fomentar la creativitat en la infància.
Els guanyadors seran anunciats el dia 15 de març a les 13.30 h en el saló de plens de l’Ajuntament de Torrent.
L’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d’Infància i família, posa en marxa el concurs de dibuix “Felicitats papà”. Es tracta del primer certamen digital que es du a terme amb motiu del Dia del Pare, amb l’objectiu de posar en valor i reforçar la figura de la família, a lhora de fomentar la creativitat en la infància.

Tal com ha destacat la Regidor de l’àrea d’Infància, M. Ángeles Lerma, ‘’des de la delegació estem treballant a donar visibilitat a la figura de la família, i amb este concurs, a la del pare. Una ocasió idònia, coincidint amb el Dia del Pare, perquè els més xicotets puguen parar-se a reflexionar sobre el paper que els seus pares exercixen en les seues vides’’.

Els participants hauran de plasmar en les seues obres la visió personal que tenen dels seus pares, destacant el que representen per a ells. Podran participar en el concurs tots els menors de fins a deu anys d’edat empadronats en el municipi de Torrent. S’establixen dos categories: categoria A: fins a 5 anys d’edat i categoria B: de 6 a 10 anys d’edat.

Els interessats a participar hauran d’enviar el seu dibuix al correu electrònic dibujotorrent@gmail.com abans de les 13.00 h del dia 9 de març. En el cos del missatge s’hauran d’incloure les següents dades:

    Nom i cognoms del pare, mare, tutor o representant legal del menor.

    Telèfon de contacte.

    Nom i cognoms del menor que participa.

    Edat del menor.

Cada participant podrà presentar un sol treball. Els dibuixos seleccionats passaran a ser propietat municipal amb tots els drets de lliure utilització, reproducció i difusió.

Els premis consistiran en una dotació econòmica, sent la següent en cada categoria:

Els pares dels premiats rebran una targeta d’IDEA’T per a gastar en el municipi, fent costat al comerç local i de proximitat.

1r premi: 200 € en targeta +25 d’IDEA’T.

2° premi: 100 € en targeta +25 d’IDEA’T.

*3er premi: 50 € en targeta +25 d’IDEA’T.

El jurat estarà compost per la Fallera Major Infantil de Torrent i la seua Cort d’Honor. La deliberació del jurat es durà a terme entre els dies 10 i 11 de març. Els guanyadors seran anunciats el dia 15 de març a les 13.30 h en el saló de plens de l’Ajuntament de Torrent. Es comunicarà als premiats amb antelació el premi obtingut i hauran de ser presents en l’acte de lliurament de premis acompanyats dels seus pares o tutors legals.

Els dibuixos de tots els participants seran publicats en les xarxes socials de l’Ajuntament mitjançant un vídeo sense dades identificatives per a celebrar el dia del Pare.

Torrent impulsa el primer concurs digital amb motiu del Dia del Pare

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.