Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Consell dels Xiquets de Torrent pintarà els primers refugis per a gats
El Consell dels Xiquets de Torrent pintarà els primers refugis per a gats
,

El Consell dels Xiquets de Torrent pintarà els primers refugis per a gats

abril 29, 2024

L’Ajuntament de Torrent ha sol·licitat als membres del Consell que presenten dos propostes per a decorar els dos primers refugis realitzats amb contenidors de vidre reciclats.

L’Ajuntament de Torrent sol·licita l’ajuda del Consell de la Infància per a dissenyar i pintar els dos primers refugis per a gats de les colònies municipals. El Regidor de Benestar Animal, Santiago Calatayud, la Regidor d’Infància, M. Ángeles Lerma i l’Inspector Cap de la Unitat del Seproa de la Policia Local de Torrent, Jose Luis Fluixa, s’han reunit esta setmana amb els membres del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes plantejar el projecte.

L’objectiu de la reunió era sol·licitar l’ajuda i col·laboració del Consell dels Xiquets per a pintar els dos primers refugis realitzats amb contenidors de vidre reciclats. Estes gateras seran les primeres d’estes característiques que s’implementen en la localitat i representen un pas important en el compromís de l’Ajuntament de Torrent amb el benestar animal.

El Consell dels Xiquets ha format dos equips que presentaran dos projectes diferents amb idees per a decorar i pintar els dos futurs refugis. Una vegada presentats els esbossos, es procedirà a pintar els contenidors, que prèviament s’hauran adaptat amb les tremuges i portes d’accés necessàries.

Tal com ha assenyalat Calatayud, “Estem molt contents de poder col·laborar amb el Consell de la Infància en este projecte tan important per al benestar animal a la nostra ciutat.” Així mateix, ha volgut destacar “la implicació dels xiquets i xiquetes en este projecte, que és fonamental per a fomentar la responsabilitat i el respecte cap als animals des d’una edat primerenca.”

Esta iniciativa és un exemple de la col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent i els xiquets i xiquetes de la ciutat per a crear un entorn més amable amb els animals.

El Consell dels Xiquets de Torrent pintarà els primers refugis per a gats

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.