Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent recupera els cursos de defensa personal a la Casa de la Dona
Torrent recupera els cursos de defensa personal a la Casa de la Dona

Torrent recupera els cursos de defensa personal a la Casa de la Dona

agost 21, 2023
Els cursos de defensa personal seran gratuïts i estaran impartits per agents de policia local que estan preparades per a això

La regidoria d’Administració, Informació i Dona ha anunciat la recuperació dels cursos de defensa personal que s’impartien fins a 2019 a la Casa de la Dona.

Aquests cursos se sumaran a la nova programació que s’està elaborant des de la Casa de la Dona per a el trimestre vinent i que segons ha afirmat el seu responsable, Amparo Chust, “volem que la Casa de la Dona abaste tot tipus d’activitats que siguen útils i pràctiques en el dia a dia, per a les dones i per a tota la família, una d’aquestes activitats seran els cursos de defensa personal, encara que el més desitjable és que mai s’haja de recórrer a aquests coneixements”.

Els cursos de defensa personal cerquen conscienciar a les dones que elles poden ser un objectiu, aprenen a gestionar la por mitjançant eines senzilles i efectives amb les quals puguen neutralitzar el perill, defensar-se en cas d’agressió i eixir indemnes d’aquesta situació. Els cursos que seran gratuïts, estaran impartits per agents de policia local que estan preparades per a això. “No volem dones superguerreres però sí supervivents que puguen eixir indemnes en cas d’una agressió i poder alliberar-se ràpidament del seu agressor, per això és importantíssim recuperar els cursos de defensa personal”.

La Casa de la Dona és una prioritat per al govern de Torrent i la seua alcaldessa Amparo Folgado, moitu pel qual es tornen a oferir nocions per a la seguretat personal de les dones, que augmenten el seu apoderament i la confiança en si mateixes.

Torrent recupera els cursos de defensa personal a la Casa de la Dona

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.