Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent instal·larà Punts Violeta durant les Falles

març 14, 2024

L’Ajuntament instal·larà també un Punt Violeta Virtual durant les falles

Torrent es prepara per a celebrar quatre dies d’activitat frenètica i actes multitudinaris als carrers fins al 19 de març. Per esta raó, l’Ajuntament de Torrent a través de la Casa de la Dona instal·larà Punts Violeta per a informar, conscienciar i previndre la violència sexual durant la festa de les Falles.

Els Punts Violeta estaran instal·lats a la porta de l’Edifici Metro en l’Avinguda al Vedat, 103, el dissabte 16 de març i el dilluns 18 de març en horari de 10.30 a 13.30 hores. Es tracta d’una campanya de sensibilització i prevenció per la igualtat de les dones contra l’assetjament i les agressions sexistes i la LGTBIQ+fòbia en la celebració de festes i en els espais de diversió.

Els Punts Violeta estaran dinamitzats per personal especialitzat que repartirà informació sobre com detectar i actuar davant un assetjament o agressió sexista així, com a marxandatge relacionat i “mocaors” fallers.

Com a activitat dinamitzadora, el Punt Violeta comptarà amb un photocall en el qual la ciutadania podrà traslladar el seu compromís amb el respecte i les no agressions sexistes en general, però especialment en els contextos festius fotografiant-se amb la imatge de la campanya i frases en format còmic.

Com a novetat, l’Ajuntament de Torrent comptarà amb un Punt Violeta virtual, que entre el 15 i el 20 de març, la web municipal comptarà amb un punt violeta digital d’accés universal les 24 hores del dia, amb informació especialitzada sobre la temàtica

La Regidora d’Igualtat, Amparo Chust ha afirmat que “des de l’equip de govern de Torrent estem compromesos amb la sensibilització i prevenció de la violència sexual contra les dones i la LGTBIQ+fòbia, per això és important que s’instal·len Punts Violeta en estos dies de massificació i festa als carrers, perquè prenguem consciència i tots estiguem informats”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.