Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona presenta el seu programa d’activitats per al primer trimestre de 2024
La Casa de la Dona presenta el seu programa d’activitats per al primer trimestre de 2024

La Casa de la Dona presenta el seu programa d’activitats per al primer trimestre de 2024

gener 16, 2024

Com a novetat, Casa de la Dona ha incorporat este trimestre eixides culturals a museus i exposicions a la Comunitat Valenciana

La Casa de la Dona de Torrent comença l’any amb bona dosi d’il·lusió, nous projectes i un ampli programa d’activitats. Xarrades, tallers, eixides culturals i una infinitat de propostes orientades a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

“Des de Casa de la Dona continuem treballant per a oferir una programació dinàmica i variada, pensada a acompanyar a totes les dones, oferint un punt de trobada on aprendre i compartir experiències’’, explica la regidora d’Igualtat, Amparo Chust.

Les activitats, que es desenvoluparan durant els mesos de gener, febrer, març i abril, s’agrupen en sis grans blocs: ‘Creixement personal’, dirigit a enfortir l’autoestima a través de la imatge personal i el benestar emocional; ‘Oci saludable’, conformat per tallers creatius de lectura, pintura o ball, entre altres; ‘Millorar l’estat físic i mental’, amb tallers de dansa o activitats com a pilates; ‘Treball de la bretxa digital’, amb propostes encaminades a millorar les competències digitals i de l’ús de noves tecnologies; ‘Visibilització de les dones en la història’ on podran conéixer millor la història de dones que han lluitat per la igualtat dignificant l’art de l’agulla i ‘Dia internacional de les dones’, amb un complet programa d’activitats dirigida a reivindicar la igualtat.

Segons ha informat Chust, ‘’com a novetat, Casa de la Dona ha incorporat este trimestre les eixides culturals. Es realitzaran visites a museus i exposicions per la Comunitat Valenciana, que s’avisaran amb antelació i amb prèvia inscripció’’.

Per a facilitar la conciliació, Casa de la Dona oferix un servici gratuït de Bebeteca, de dilluns a divendres de 17.00 a 18.00 hores per a menors des dels dos mesos fins als nou anys.

Tenint en compte les necessitats de les usuàries, l’equip de professionals ha sigut reforçat per un gabinet de psicologia i un servici d’assessorament legal especialitzat.

La inscripció per a totes les activitats està oberta des del dilluns 15 de gener a través del portal d’inscripcions de la web municipal https://inscripciones.torrent.es/ o bé presencialment, a casa de la Dona en horari de matins de 09.30 a 14.30 hores, al Carrer Músic Marià Puig Yago, 8.

La programació completa per a este primer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona i l’Ajuntament.

La Casa de la Dona presenta el seu programa d’activitats per al primer trimestre de 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.