Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per al segon trimestre de 2023
La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per al segon trimestre de 2023

La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per al segon trimestre de 2023

abril 4, 2023

El període d’inscripció s’obrirà el pròxim 11 d’abril a través del portal d’inscripcions de la web municipal o mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament de Torrent


La programació donarà inici el dimarts 18 d’abril amb una àmplia oferta de tallers, xarrades i sessions de cinema per a dones de totes les edats

La Casa de la Dona de Torrent presenta el seu programa d’activitats per a aquest segon trimestre de 2023 mantenint la línia oferida en els últims mesos, amb tallers i xarrades orientades a acompanyar a les dones de totes les edats en els seus processos personals, socials i creatius. Sobre aquest tema, la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, explica que “l’objectiu d’aquestes activitats és fomentar la creativitat i autoestima de les dones de Torrent per a incentivar el seu desenvolupament personal i aconseguir, així, un benestar integral i col·lectiu. I tot això, és clar, enfocat des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere, de manera que puguem contribuir a la consecució d’una societat més igualitària en tots els aspectes”.


D’aquesta manera, el dimarts que ve donarà inici el programa d’activitats, que comprendrà els mesos d’abril, maig i juny i es dividirà en tres grans blocs: ‘Cossos diversos i valents’, dirigit essencialment a la pràctica d’exercicis físics com a ioga, pilates, flamenc o danses orientals, així com al pla mental amb exercicis de meditació o mindfulness; ‘Formant-se i transformant’, conformat per tallers creatius de lectura, dibuix, teatre, cant, teixit o fotografia; i ‘Empoderades’, amb xarrades i cursets orientats a explorar les emocions, explotar la creativitat, treballar la salut mental o aprofundir en les noves tecnologies.


El ‘Cinema violeta’ també tornarà a ser present en aquest trimestre, oferint al públic una projecció mensual de forma totalment gratuïta i un col·loqui a posteriori dirigit per Serena Delle Done, les dates i els horaris de la qual es donaran a conèixer pròximament a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i Casa de la Dona. D’altra banda, en aquest trimestre torna ‘Elles compten, diàlegs per la igualtat’, un espai de trobada quinzenal dedicada al debat i la reflexió sobre les dinàmiques de poder i les desigualtats en la nostra societat.

La inscripció per a totes aquestes activitats estarà oberta a partir del pròxim dimarts 11 d’abril, a través del portal d’inscripcions de la web municipal (www.torrent.es), o bé presencialment mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament de Torrent. Igualment, la programació completa per a aquest segon trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona.

Para ampliar información pueden dirigirse al Gabinete de Comunicación del Ayuntamiento de Torrent (premsa@torrent.es , 96 111 11 11).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.