Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona oferirà un curset d’iniciació de primers auxilis
La Casa de la Dona oferirà un curset d’iniciació de primers auxilis

La Casa de la Dona oferirà un curset d’iniciació de primers auxilis

setembre 7, 2023
La Casa de la Dona realitzarà una jornada de portes obertes el pròxim 13 de setembre

La Casa de la Dona de Torrent continua revelant novetats de la seua programació per a l’últim trimestre de l’any, després d’haver anunciat recentment la recuperació del curs de defensa personal. La regidora de l’Àrea de Govern d’Administració, Informació i Dona, Amparo Chust, ha destacat l’inici d’un Curset de Primers Auxilis que començarà el mes d’octubre.

Es tracta d’un curset que es realitzarà un o dos dies a principis de cada mes i de forma totalment gratuïta, amb nocions bàsiques de primers auxilis que serà impartit per la infermera i formadora torrentina, Pilar Grimaldi. “Amb aquest curs volem abordar de manera senzilla, les habilitats necessàries per a poder fer front i de manera segura, a diverses situacions d’emergència que ens podem trobar, en el nostre dia a dia”, afirma Chust.

L’alcaldessa, Amparo Folgado ha assenyalat sobre aquest curset que “el curset de primers auxilis és una oportunitat única perquè els ciutadans de Torrent adquirisquen unes primeres habilitats que no sols poden salvar vides, sinó que també contribueixen a fer una ciutat més segura per a tots, és invertir en el benestar de tots i en el qual, si molts veïns estan interessats, hi haurà possibilitat de realitzar-lo en repetir-lo cada mes a la Casa de la Dona. Sens dubte, és una gran iniciativa”.


La infermera Pilar Grimaldi va oferir recentment en l’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa, aquest curset de primers auxilis, durant la seua Setmana Cultural, i va ser tot un èxit quant a participació i satisfacció dels socis, en adquirir coneixement útils per al seu dia a dia.

Jornada de Portes Obertes
Referent a la programació del nou trimestre, la regidora Amparo Chust ha indicat que el dimecres dia 13 de setembre, la Casa de la Dona celebrarà una jornada de portes obertes, en la qual es podrà visitar i informar-se de les pròximes activitats. Moltes d’elles començaran el període d’inscripcions, a partir del 14 de setembre.

La Casa de la Dona oferirà un curset d’iniciació de primers auxilis

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.