Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona impulsa la inserció laboral de les dones amb el programa ACREDITA’T

abril 23, 2024

Durant el mes de maig se celebrarà una jornada de tutorització individual, on les persones interessades podran rebre assessorament personalitzat sobre com accedir al programa i acreditar les seues competències.

La Casa de la Dona continua el seu compromís amb l’apoderament i l’autonomia de les dones, secundant ara la seua inserció laboral i millora de l’ocupabilitat a través del programa ACREDITA de la Conselleria d’Educació i Ocupació.

Este programa oferix una oportunitat única per a obtindre un certificat de professionalitat (nivell I-II-III) o l’homologació de mòduls de formació professional (bàsica, mitjana i superior) sense necessitat de realitzar proves d’accés. L’acreditació s’obté mitjançant la convalidació de les capacitats adquirides i demostrades a través de l’experiència laboral i la formació no formal.

Professionalització de tasques clau
ACREDITA promou, entre altres, la professionalització de tasques com les tasques domèstiques i la cura de persones dependents, així com funcions administratives. D’esta manera, les dones que exercixen estes labors podran obtindre un títol oficial que els òbriga noves oportunitats laborals i millore el seu reconeixement professional.

Xarrada informativa i jornada de tutorització
Per a donar a conéixer el programa en profunditat, la Casa de la Dona va organitzar dijous passat 18 d’abril una xarrada general informativa a la qual van assistir agents socials i ciutadania interessada.
Esta acció es complementarà durant el mes de maig amb una jornada de tutorització individual, on les persones interessades podran rebre assessorament personalitzat sobre com accedir al programa i acreditar les seues competències.

La regidora d’igualtat, Amparo Chust ha afirmat que “des de la Casa de la Dona animem a totes les dones que desitgen millorar la seua situació laboral a informar-se sobre el programa ACREDITA’T i aprofitar esta oportunitat per a obtindre un reconeixement oficial a les seues capacitats i experiència”.
Per a més informació es pot contactar amb la Casa de la Dona o iniciar el procés d’acreditació a través de la pàgina web de la conselleria corresponent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.