Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Mig Any de Torrent comptarà per primera vegada amb un punt violeta

gener 26, 2024
S’instal·larà al llarg de la jornada, en l’Àgora de Parc Central, des de les 13.30 fins a les 18.00 hores.
El punt comptarà amb un espai fotoreclam on tots els participants podran fer-se fotos, amb missatges de conscienciació

Torrent es prepara per a celebrar el Mig Any de Moros i Cristians, que tindrà lloc este dissabte 27 de gener. El dia començarà amb la tradicional desfilada de les filaes i comparses torrentinas, un espectacle variat que donarà inici en Mont-Sión i culminarà en la plaça Major, on centenars de veïns es congregaren per a disfrutar de la Entraeta.

Enguany, amb l’objectiu de garantir un ambient segur i de respecte per a totes les persones, Casa de la Dona de Torrent instal·larà un punt violeta al llarg de la jornada en l’Àgora de Parc Central. El punt estarà operatiu des de les 13.30 fins a les 18.00 hores de la vesprada.

Tal com ha destacat la Regidora d’Igualtat i Dona, Amparo Chust, ‘’des de Casa de la Dona continuem amb el nostre compromís amb la seguretat, posant a la disposició de la ciutadania tota la informació necessària per a continuar conscienciant i poder previndre en matèria de violència de gènere’’.

El punt violeta, gestionat per personal capacitat, té com a objectiu proporcionar un espai segur i de suport per a qualsevol persona que puga necessitar-lo durant les celebracions. Amb esta iniciativa, la Casa de la Dona cerca fomentar un entorn en el qual la diversió i el respecte siguen els protagonistes, promovent la igualtat i la prevenció de qualsevol forma de violència.

A més, comptarà amb un espai photocall on tots els participants podran fer-se fotos, amb missatges de conscienciació com ‘’de festa, em divertisc i respecte’’, ‘’la festa de moros i cristians és per a gaudir-la’’, ‘’si vols tocar alguna cosa, toca les palmes’’ o ‘’jo trie com em vist i amb qui em desvist’’.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.