Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Casa de la Dona ja treballa en la programació d’activitats de la tardor
Casa de la Dona ja treballa en la programació d’activitats de la tardor

Casa de la Dona ja treballa en la programació d’activitats de la tardor

agost 10, 2023
Amparo Chust es va reunir amb les responsables dels tallers per a escoltar propostes i definir el programa d’activitats
Les instal·lacions de Casa de la Dona es condicionaran per a donar el millor servei possible a partir de setembre

La Casa de la Dona de l’Ajuntament de Torrent no deté la seua activitat durant els mesos d’estiu i ja treballa en la programació del pròxim curs. Amparo Chust, delegada del departament de la dona, s’ha reunit aquests dies amb algunes de les reponsables que formaran el grup de tallers que ja s’estan preparant per al mes de setembre, amb l’objectiu d’oferir un programa ampli i variat per a totes. Entre les dones que van participar en aquesta reunió es troben Carolina Damonte, experta en l’art de teixir; Miracle Estruch, fotògrafa; María José Guerrero Reina, com a responsable de jocs moderns; Patricia Cuenca, com a encarregada del club de lectura i Ana María Guiot com a responsable de dibuix.

Chust va agrair a aquestes dones la seua implicació i reconeix que l’equip de Casa de la Dona està “molt il·lusionat amb els projectes que llançarem entre totes. Volem proposar una oferta diversa per a poder arribar a un públic molt ampli. Estem desitjant que arribe setembre per a posar totes aquestes propostes en marxa, el nostre objectiu és involucrar a totes les persones que vulguen aportar idees o participar”. La programació completa d’aquestes activitats, així com els passos per a inscriure’s, es publicarà al llarg del mes de setembre en la pàgina web www.torrent.es i en les xarxes socials municipals i de Casa de la Dona.

Millores en les instal·lacions i potenciació de la difusió en xarxes

A més, Casa de la Dona també està aprofitant el mes d’agost per a condicionar i millorar les seues instal·lacions, com el repintat de les sales d’exposicions, el hall i la sala d’actes de l’edifici, per a així poder donar el millor servei possible a partir del mes de setembre. “Impulsarem i donarem visibilitat a tot el que es fa en este edifici, volem que siga un referent i que es conega tot el que fem ací, per la qual cosa també tenim la intenció de potenciar les xarxes socials pròpies”, afegeix Amparo Chust.

Casa de la Dona ja treballa en la programació d’activitats de la tardor

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.