Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Casa de la Dona recupera la seua dinàmica després de les festes
Casa de la Dona recupera la seua dinàmica després de les festes
,

Casa de la Dona recupera la seua dinàmica després de les festes

abril 4, 2024

Després de les falles i Pasqües, Casa de la Dona recupera el seu horari habitual amb tallers de fotografia, club de lectura, tallers d’apoderament i autoestima i moltes propostes interessants

La Casa de la Dona de Torrent continua avant amb els seus projectes per a este 2024 i un ampli programa d’activitats. Xarrades, tallers, eixides culturals i molt més conformen una oferta diversa que busca acompanyar a les dones en les seues diferents etapes i necessitats.

Després de les festes de Falles i Pasqües, la Casa de la Dona recupera el seu horari habitual i es prepara per a continuar noves propostes interessants.

  • Escola del cos: Un taller per a explorar les possibilitats del cos a través del moviment i l’expressió corporal. Dissenyat per a ajudar les dones a connectar amb els seus cossos i promoure la salut i el benestar físic.
  • Taller de fotografia mòbil: Una oportunitat per a aprendre les claus de la fotografia amb el telèfon mòbil. Este taller es durà a terme del divendres 12 al 26 d’abril de 17.00 a 19.00 hores, i proporcionarà a les participants els coneixements i habilitats necessàries per a capturar moments especials utilitzant simplement els seus telèfons mòbils.
  • Club de lectura: Durant les setmanes del dimarts 9 al dimarts 23 d’abril, les participants se submergiran en l’obra de dos destacades escriptores llatinoamericanes: Marcela Serrano i Juana Ibarbourou. Serà una oportunitat única per a explorar les seues obres, compartir idees i gaudir de la companyia d’altres apassionades de la literatura.
  • Tallers d’apoderament i autoestima: Dos grups diferents per a treballar en el desenvolupament personal i la construcció d’una autoestima sana.

Així mateix, cal destacar l’alta participació que han experimentat els tallers de flamenc, pilates i dibuix, la qual cosa demostra l’interés de les dones per les activitats que oferix la Casa de la Dona i la necessitat d’espais de trobada i aprenentatge. Les persones interessades a participar en les diferents propostes podran fer-ho presencialment o per telèfon a casa de la Dona en horari de matins de 09.30 a 14.30 hores.

En esta mateixa línia, del 9 al 23 d’abril, acollirà una exposició d’art de la mà de Torrent d’Art sota el lema ‘Blau’. Se centra en explorar les múltiples facetes i significats del color blau en més de vint treballs  de la mostra de diferents  associats.

Més informació:

    Casa de la Dona: 96 111 18 58 / dona@torrent.es

    Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 20.30 hores.

    Adreça: Carrer Músic Marià Puig Yago 8, Torrent.

Casa de la Dona recupera la seua dinàmica després de les festes

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.