Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent projecta un espai de 13.000m2 on els xiquets i xiquetes puguen ‘somiar’
Torrent projecta un espai de 13.000m2 on els xiquets i xiquetes puguen ‘somiar’

Torrent projecta un espai de 13.000m2 on els xiquets i xiquetes puguen ‘somiar’

gener 11, 2023

L’Ajuntament de Torrent posarà a la disposició dels xiquets i xiquetes de la ciutat un espai de 13.000 m² al costat del complex esportiu de Parc Central, on es concentraran diferents propostes d’oci infantil. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcalde Jesús Ros en la seua habitual trobada amb els mitjans de comunicació: “Tenim la voluntat de reunir en un mateix espai totes les activitats possibles per als més xicotets, i comptem amb l’espai i la disponibilitat econòmica per a fer una important inversió en aquest projecte”.

L’alcalde Jesús Ros també ha explicat que “s’iniciarà un procés consultiu entre tots els xiquets i xiquetes de la ciutat per a arreplegar les seues idees i integrar-les en el disseny del futur espai infantil: com volen que es denomine, quines activitats volen que dispose i tot quant puguen imaginar”. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Torrent convocarà pròximament al Consell de Xiquets i Xiquetes per a establir un primer contacte, explicar-los la iniciativa i que puguen verbalitzar les seues propostes. Seguidament, es traslladarà un qüestionari als menors en edat escolar de la ciutat perquè plasmen per escrit les seues idees.

“La ciutat comptarà amb un espai envejable de més de 200.000 metres quadrats, un lloc d’oci, de trobada, per a practicar esport… en definitiva, un espai on els xiquets i xiquetes puguen somiar”, ha matisat l’alcalde Jesús Ros.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.