Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent millora la recollida d’aigües pluvials en punts estratègics del Vedat
Torrent millora la recollida d’aigües pluvials en punts estratègics del Vedat
, ,

Torrent millora la recollida d’aigües pluvials en punts estratègics del Vedat

agost 23, 2022
Aquestes obres es combinen amb les que es realitzen en altres ubicacions del nucli urbà

Torrent, 23/08/2022. L’Ajuntament de Torrent, juntament amb l’empresa Aigües de l’Horta, continua treballant en una sèrie d’obres per a millorar la recollida d’aigües pluvials en ubicacions estratègiques del Vedat. Les actuacions, que se sumen a les que també s’estan executant en la zona del nucli urbà, estan situades als carrers Gregorio Peces Barba, Almirall Cervera, Utiel, Profeta Daniel i Joaquín Rodrigo.


Aquestes tasques se centren en la instal·lació de reixetes d’embornal preparades per a suportar 40 tones de pes per al trànsit rodat i amb una reixa d’ajust que garanteix l’estabilitat i l’absència de soroll. La seua col·locació millorarà l’absorció d’aigua de pluja i multiplicarà la capacitat de drenatge en aquests punts pels quals discorren grans quantitats d’aigua en episodis de pluges intenses. Al mateix temps també es treballa en la neteja dels més de 2.500 embornals que estan repartits pel Vedat i la zona alta de Torrent.


El projecte, que ha sigut impulsat per l’Ajuntament de Torrent i Aigües de l’Horta, té un termini d’execució de 2 mesos i es preveu que estiga finalitzat durant el mes de setembre.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.