Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , , ,

Torrent inicia la reparació de llambordes al carrer Baviera, al costat de la Torre

abril 16, 2024

L’actuació prevista és la reparació de sots d’uns 80 m² d’extensió amb llambordes noves

Torrent inicia la reparació de les llambordes del carrer Baviera, que amb el pas del temps s’han anat formant foradades pel pas dels vehicles i suposen un perill sobretot per a les persones majors, en els dies de mercat, quan els veïns transiten per la calçada.

L’Ajuntament de Torrent continua complint amb el ferm compromís adquirit amb els seus veïns, l’Equip de Govern, encapçalat per l’alcaldessa Amparo Folgado, continua estenent les labors de millora i adequació dels carrers i places de la ciutat, abordant l’estat d’abandó en el qual es troben alguns dels llocs més emblemàtics de Torrent.

Unes millores que es van iniciar el mes de juliol passat quan es va escometre la reparació de tot el ferm de la Torre, que es trobava amb gran part de l’empedrat en males condicions. L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha assenyalat que “continuem treballant per a millorar els espais públics i oferir als torrentins i torrentines la ciutat que es mereixen, realitzant un manteniment continuat dels nostres carrers i places”.

Una reivindicació dels veïns del Centre Històric a l’associació del qual, la regidoria d’Urbanisme ha donat trasllat de l’inici de les reparacions del ferm.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.