Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia l’adequació d’un Centre Social al carrer Germanies
Torrent inicia l’adequació d’un Centre Social al carrer Germanies

Torrent inicia l’adequació d’un Centre Social al carrer Germanies

juliol 13, 2023

Torrent disposa de quatre Centres Socials fins al moment

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat les obres d’adequació d’un nou Centre Social de la delegació de Benestar Social en els baixos de l’antiga Tresoreria de la Seguretat Social, situats al carrer Germanies, 82. Les obres, que van començar el passat 10 de juliol, compten amb un pressupost de 265.938,13€ i estaran finalitzades abans que acabe l’any 2023. El projecte està cofinançat amb els Fons FEDER i l’Ajuntament.

L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado ha visitat avui les obres per a conèixer de primera mà el desenvolupament d’aquestes, acompanyada pel regidor de benestar social, Arturo García, part del seu equip de govern i tècnics municipals. Folgado ha afirmat que “amb aquest nou Centre Social, l’Ajuntament de Torrent oferirà als usuaris dels serveis socials, una ubicació més cèntrica i en unes millors instal·lacions, tal com mereixen els veïns de la nostra ciutat, en un dels barris més poblats”.

El futur Centre Social comptarà amb una superfície útil de 339,3m2 i tindrà vuit despatxos, una sala d’espera amb **ludoteca, lavabos adaptats i fins a un xicotet jardí interior de 19,7 m². Aquest Centre Social situat al carrer Germaníes se sumarà al Centre Social Poble Nou situat al carrer Santo Domingo, al Centre Social Xenillet del carrer Albades, al de La Marina situat en Hernández Malillos i al Centre Social Zona Centre situat al carrer Verge de l’Olivar.

A més de les obres iniciades al carrer **Germanies, 82, també es troba en obres de reforma el Centre situat al carrer Santo Domingo.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.