Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent convoca les ajudes per a famílies monoparentals 2023
Torrent convoca les ajudes per a famílies monoparentals 2023

Torrent convoca les ajudes per a famílies monoparentals 2023

maig 23, 2023

L’ajuda serà de fins a 400 euros sota la modalitat de pagament únic

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert fins al pròxim 23 de juny, inclòs eixe mateix dia

Com ja fera en els anteriors exercicis, l’Ajuntament de Torrent convoca les ajudes econòmiques per a famílies monoparentals corresponents a l’any 2023, donant continuïtat, així, al seu compromís de fer costat a aquestes unitats familiars amb baixos ingressos perquè puguen fer front a les despeses del dia a dia. Amb aquest objectiu, s’estableix una dotació econòmica de fins a 400 euros sota la modalitat de pagament únic, amb un pressupost total de 40.000 euros.

“Aquestes subvencions ens permeten ajudar a famílies en situació de monoparentalitat, que són un nou model familiar cada vegada més present en la nostra societat”, comenta la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, qui també explica que “segons l’estudi ‘Les famílies monoparentals a Espanya’ del Ministeri d’Igualtat, el nostre país suma 2.000.000 de llars en aquesta situació, amb totes les dificultats que comporta el fer front en solitari a cura dels fills i/o filles, tant per tenir una sola font d’ingressos com per disposar de menys temps per a la seua cura”.

Així, podran beneficiar-se d’aquesta ajuda les famílies monoparentals amb el títol oficial vigent expedit per la Generalitat Valenciana, o aquelles que hagen sol·licitat el títol oficial de família monoparental o la seua renovació a la Generalitat Valenciana en 2022 o 2023, sense resolució administrativa en la data de sol·licitud d’aquesta ajuda. També serà indispensable que la persona sol·licitant residisca en el municipi de Torrent, amb un període mínim de 6 mesos immediats i consecutius a la data d’aquesta sol·licitud. No obstant això, en la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) es poden consultar totes les condicions i requisits, així com els diferents passos per a realitzar el tràmit.

El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al pròxim 23 de juny (eixe mateix dia inclòs), ja siga pel registre d’entrada de l’Ajuntament de Torrent amb cita prèvia, o telemàticament a través a de la carpeta ciutadana de la web municipal.

Torrent convoca les ajudes per a famílies monoparentals 2023

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.