Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent adequa l’aparcament de l’Hort de Trénor que comptarà amb 183 places

novembre 9, 2023

El nou equip de govern es compromet amb l’ampliació d’estacionaments gratuïts en superfície, asfaltats, il·luminats i connectats amb el transport urbà

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat la reforma, ampliació i reordenació del solar situat al costat de l’Hort de Trénor per a destinar-ho a aparcaments en superfície, asfaltats, il·luminats i gratuïts. Es tracta d’un solar de 5.071 m² situat entre els carrers Miguel Servet, María Mazzarello, Passeig dels Rosers i Pare Prudencio, que es va habilitar a l’octubre de 2014 com a aparcament provisional. Nou anys després, s’habilitarà definitivament com a zona d’estacionament perifèric asfaltat.

L’aparcament del Trénor comptarà amb 183 places d’estacionament, 5 de les quals per a mobilitat reduïda. A més, es crearà una xarxa de projectors perquè estiga il·luminat i es plantaran 21 arbres. Està situat al costat de tres parades de les línies Roja i dues de la Verda de TorrentBus. També té una estació de TorrentBici situada a la porta de l’Hort de Trénor, per la qual cosa es troba perfectament connectat amb el transport urbà sostenible.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha recordat que “fa nou anys habilitem este solar com a aparcament, però faltava condicionar-lo, ordenar-lo i asfaltar-ho, hui, gràcies als veïns de Torrent que ens han donat de nou l’oportunitat, podem acabar-ho i fer-ho en les condicions que mereixen els veïns del barri”.

El nou equip de govern s’ha manifestat en diverses ocasions molt compromés amb l’habilitació d’estacionaments dissuasius, en superfície i gratuïts a la ciutat de Torrent. La pròpia alcaldessa ha afirmat que “la millora de l’aparcament de l’Hort de Trénor és la segona que realitzem, després d’haver asfaltat el situat al costat del Centre de Salut del Carrer Xirivella, i farem més, ja que este equip de govern està molt compromés amb l’ampliació de places d’aparcament en tota la ciutat”.

Per part seua, el regidor d’urbanisme, José Gozalvo, apunta que “en 2014, quan este espai es va habilitar provisionalment, era un pàrquing perifèric, però ara, amb les noves edificacions del barri, dona resposta a les necessitats reals dels veïns del barri”. El renovat aparcament de l’Hort de Trénor alleujarà els estacionaments dels carrers del barri. A més, beneficiarà als estudiants de la Universitat, visitants del Trénor, de la Parròquia de Mont-Sión i de la Casa-Museu de Setmana Santa, que podran estacionar d’una forma ordenada i sense alçar pols ni perjudicar els veïns confrontants.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.