Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La XIX Trobada d’Associacions Ciutadanes plena la plaça de la Unió Musical
La XIX Trobada d’Associacions Ciutadanes plena la plaça de la Unió Musical

La XIX Trobada d’Associacions Ciutadanes plena la plaça de la Unió Musical

setembre 25, 2023
La Federació d’Associacions Ciutadanes (FAC) i l’Ajuntament van organitzar dissabte passat una nova edició de la gran festa de l’associacionisme torrentí
En l’acte van participar un total de vint-i-cinc associacions de la localitat

La Federació d’Associacions Ciutadanes (FAC) i l’Ajuntament van organitzar dissabte passat la XIX Trobada d’Associacions Ciutadanes de Torrent, que es va celebrar, com és habitual, en la plaça de la Unió Musical. Allí es van congregar fins a vint-i-cinc associacions de la ciutat per a acostar al públic l’oferta d’activitats que desenvolupen durant tot l’any, a més d’oferir al llarg del dia diferents actuacions tant en l’escenari com en la pista central.

Així, la ciutadania va poder gaudir durant la jornada, entre altres, d’una demostració dels guies canins de la Policia Local de Torrent, l’actuació dels xics i xiques d’ADISTO, recitals de poesia i micro obert, balls regional, una sessió de kangoo a càrrec de KFT s i exhibicions de gimnàstica rítmica o pilota valenciana. Després de la qual cosa, es va celebrar un sopar popular seguit de l’actuació de El Mago Invisible, que va deixar als assistents bocabadats amb els seus excel·lents números de màgia. Així mateix, per a concloure l’esdeveniment es va realitzar la tradicional recollida de productes no peribles per al Punt d’Aliments de Torrent.

L’alcaldessa Amparo Folgado va ser l’encarregada d’obrir l’acte, posant en valor en el seu discurs inaugural “la gran labor de totes les persones que conformen el teixit associatiu de Torrent, acompanyant-nos en el dia a dia i dotant de vida a la nostra ciutat, ja siga en el pla cultural, educatiu, social o esportiu”. Tot seguit, l’alcaldessa i la presidenta de la FAC, Dori Climent, van visitar els diferents estands habilitats en el recinte en companyia dels membres de la Corporació Municipal, les Falleres Majors, María Peris Moreno i Vega Román Montero, i representants de les associacions allí presents.

Cal destacar que en aquesta edició van participar

Cal destacar que en aquesta edició participaren ARTIC, URE, AFEM, ADAT, Solidaritat Torrent, A.C.C. Rociero Andaluz, ASIDIT, Torrent D’Art, Neurodes, Trinquet de Torrent, A.VV. El Vedat, ADISTO, San Cayetano, Torrent de Paraules, Técnicas Orientales, Unión Extremeña Torrent, Centro El Quijote, Fundación María Auxiliadora, Cruz Roja Torrent, A. Española Contra el Cáncer, Acción Animalista de Torrent, Astro-Torrent, Club ITVECA de Torrent, Donam la Ma, Col·lectiu Soterranya, Cucurucú Teatre Asociación i el Club de Fotografia.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.