Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El ‘Pla 200.000’ s’estén a altres punts de Torrent
El ‘Pla 200.000’ s’estén a altres punts de Torrent

El ‘Pla 200.000’ s’estén a altres punts de Torrent

juny 7, 2023

Els equips de treball han escomès aquesta setmana la renovació dels carrers calles Verge de la Pau, Germanies, El Salvador, La Ribera, Sant Fermí, Rosendo Montoro o Miramar, entre altres


Després de mesos d’intens treball, el consistori superarà, pròximament, els 200.000km de vies renovades

L’Ajuntament de Torrent continua estenent les actuacions del ‘Pla 200.000’ a altres punts de la ciutat, en el marc de la seua estratègia d’inversions per al període 2022-2025. Així, durant les últimes setmanes els equips de treball han escomès la renovació dels carrers Verge de la Pau, Germanies, El Salvador, La Ribera, Sant Fermí, Rosendo Montoro o Miramar, entre altres, realitzant labors d’asfaltat i fresat de les vies.


Aquestes intervencions se sumen a les efectuades el mes de maig passat als carrers Albéniz, Maestro Granados, Alberca, Baladre, Eduardo Dato, Santa Gemma, Juan de Juanes, Pintor Sorolla o Almirall Cadarso, superant ja la xifra de 180.000km de vies renovades en tot el municipi. Tal com es va donar a conèixer fa unes setmanes, el consistori torrentí preveu ampliar les actuacions del pla, de manera que finalment se superen els 200.000 km inicialment projectats.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.