Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Consell de la Infància de Torrent celebra el seu primer ple
El Consell de la Infància de Torrent celebra el seu primer ple
,

El Consell de la Infància de Torrent celebra el seu primer ple

febrer 29, 2024

Este dimecres ha tingut lloc la primera reunió de treball al costat de la Corporació Municipal per a traslladar les seues inquietuds i propostes

Este dimecres ha tingut lloc la primera reunió del Consell de la Infància de Torrent al costat dels membres de la Corporació Municipal. Una primera presa de contacte per a començar a treballar conjuntament a fer de Torrent una ciutat també per als xiquets. Una iniciativa impulsada des de la Regidoria d’Infància i Família, que dirigix M. Ángeles Lerma, que té com a objectiu donar veu als xiquets i xiquetes de Torrent.

Els membres que integren este consell, alumnes de diferents centres educatius de la ciutat, van compartir les seues preocupacions i visions per a convertir a Torrent en una ciutat que atenga les necessitats i aspiracions dels més xicotets. Tal com ha destacat la regidor d’Infància i Família, ‘’La seua sinceritat i la seua innocència són clau per a recordar-nos a tots la importància d’escoltar la veu dels qui seran el futur de Torrent’’. Així mateix, ha assegurat que ‘’hem pres nota de totes les preocupacions, propostes i inquietuds que ens han traslladat per a poder treballar en elles’’.

Entre les diferents iniciatives propostes pels membres del Consell es troben la millora de l’alimentació en els centres educatius, l’enfortiment de la seguretat en els entorns escolars, l’optimització dels parcs públics per al gaudi de tots, així com la implementació d’activitats participatives que enriquisquen el seu desenvolupament integral.

Una primera reunió de treball que ha tingut lloc just un mes després que els nous membres del Consell de la Infància de Torrent foren investits en un emotiu acte celebrat en el EMAT. En ell van rebre els seus maletins i van compartir les seues motivacions per a este exercici.

El Consell de la Infància de Torrent continuarà treballant de la mà de les autoritats municipals, col·laborant estretament per a identificar necessitats, proposar solucions i promoure iniciatives que contribuïsquen al benestar i la felicitat de tots els xiquets i xiquetes de Torrent.

El Consell de la Infància de Torrent celebra el seu primer ple

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.