Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent tendeix la seua mà als veïns de Monte-Real
L’Ajuntament de Torrent tendeix la seua mà als veïns de Monte-Real

L’Ajuntament de Torrent tendeix la seua mà als veïns de Monte-Real

novembre 16, 2023
El regidor d’Urbanisme, José Gozalvo, es va reunir ahir a la vesprada amb els representants de l’associació veïnal per a atendre les seues reivindicacions i valorar les possibilitats de millora de la urbanització

El delegat de l’àrea d’Urbanisme, José Gozalvo, es va reunir ahir a la vesprada amb representants de l’associació de veïns de la urbanització Monte-Real, seguint amb la seua ronda de contactes amb les associacions veïnals de Torrent. En la trobada es va tractar d’abordar les diferents possibilitats de millora de la urbanització i les actuacions que s’iniciaran pròximament, a més de comprovar l’estat de les obres de renovació de les voreres que estan en marxa.

“Treballarem en permanent contacte amb els veïns de Monte-Real per a continuar millorant les condicions de la urbanització i poder correspondre les seues necessitats i reivindicacions”, subratlla Gozalvo, qui també remarca que “la prioritat d’aquest equip de govern és millorar la qualitat de vida de tots els torrentins i torrentines, i continuarem posant tot el nostre esforç en això”.

D’aquesta manera, des del consistori torrentí es pretén donar veu als habitants del municipi i atendre de manera directa les seues reivindicacions, estudiant de manera conjunta les possibles vies d’actuació per a millorar els barris i urbanitzacions del terme. Cal destacar que aquesta ronda de visites s’estendrà pròximament a altres barris i urbanitzacions de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.