Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent inicia la III Fase del Pla de Reurbanització de l’Alter

gener 9, 2023

Aquesta nova etapa comprèn intervencions als carrers Aldaia, Sant Gaietà, Manises, Sant Félix, Beniparrell, Silla, Xirivella i Sant Blai


El projecte, que ascendeix a 2,3 milions d’euros, està cofinançat pels Fons Europeus FEDER

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat les actuacions corresponents a la Fase III del Pla de Reurbanització del Barri de l’Alter, que consisteix en la renovació dels carrers Aldaia, Sant Gaietà, Manises, Sant Fèlix, Beniparrell, Silla, Xirivella i Sant Blai. L’objectiu d’aquesta intervenció és millorar l’accessibilitat i la imatge del barri i renovar l’entramat urbà de la zona, incidint especialment en la renovació de les escomeses i col·lectors de sanejament, la millora de la senyalització viària, la repavimentació de les vies mitjançant plataforma única i la renovació de la xarxa d’aigua potable. El termini d’execució estimat per als quatre lots que integren aquesta fase és d’11 mesos, amb un pressupost total de 2.349.737,96 euros cofinançat al 50% pels fons europeus FEDER.


“Amb aquesta nova fase continuem amb les polítiques de revitalització del centre històric de la nostra ciutat, millorant la imatge de la ciutat i la qualitat de vida dels veïns i veïnes”
, explica la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, qui s’ha reunit recentment amb els veïns i veïnes del barri per a explicar-los quines actuacions es duran a terme, on i el termini d’execució de cadascuna d’elles.


D’aquesta manera, ja estan en marxa els treballs de renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer Sant Félix, al mateix temps que han començat les obres per a millorar la xarxa de col·lectors pluvials als carrers Magistrat Monterde i Xirivella. Així mateix, en les pròximes setmanes està previst que s’escometen les primeres actuacions en la resta de punts inclosos en aquesta fase del Pla de Reurbanització del Barri del Alter.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.