Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent impulsa la renovació i ampliació de parcs infantils
Torrent impulsa la renovació i ampliació de parcs infantils
,

Torrent impulsa la renovació i ampliació de parcs infantils

desembre 19, 2023

Folgado: “Volem renovar i ampliar tots els parcs de Torrent. Amb estes primeres actuacions, ja s’estan ampliant en diferents zones de la ciutat”.

Gozalvo: “pròximament instal·larem dues noves àrees de jocs en la Plaça Major i en la Plaça Fra Antonio Panes”

Esta setmana ha finalitzat la instal·lació d’una zona de jocs al carrer Sant Lluís Bertrán i està finalitzant una zona en l’Avinguda Olímpica que se sumen als nous que es van inaugurar a l’octubre al carrer Azorín.

En un esforç continu per millorar la qualitat de vida dels més xicotets i fomentar l’esplai infantil, el nou equip de govern, sota el lideratge de l’alcaldessa Amparo Folgado, ha reafirmat el seu compromís amb la renovació i ampliació de parcs infantils en tota la ciutat.

Esta setmana està finalitzant la instal·lació d’un nou parc en l’Avinguda Olímpica, en el barri de Parc Central, que afegeix un toc medieval a la diversió infantil. La instal·lació consta de dos imponents torres medievals connectades per un pont penjant, dos emocionants tobogans units i balancins que simulen una justa medieval. L’alcaldessa Amparo Folgado ha visitat el lloc per a constatar el progrés d’esta nova addició a l’oferta d’entreteniment infantil a Torrent. “Parc Central és el barri amb més població infantil de la ciutat i en estos moments, és on més necessari es fa l’ampliació de l’oferta de jocs”, ha assenyalat.

Este parc se suma a les recents millores realitzades en altres punts de la ciutat, com la renovació de ‘columpios’ al carrer Azorín el mes d’octubre passat, ja que els anteriors no estaven en bones condicions i la creació d’un nou espai de joc al carrer Sant Lluís Bertrán, dins de les obres de millora del parc i l’adequació dels aparcaments.

El regidor d’urbanisme, José Francisco Gozalvo, ha anunciat que el nou equip de govern està compromés amb la continuació d’estes millores, afirmant que “seguint els nostres compromisos amb la renovació i ampliació de zones de jocs a la ciutat, pròximament instal·larem dues noves àrees de jocs en la Plaça Major i en la Plaça Fra Antonio Panes“.

L’alcaldessa Amparo Folgado ha expressat el seu entusiasme per estos projectes orientats al joc dels xiquets i xiquetes de Torrent, assenyalant que “volem renovar i ampliar tots els parcs de Torrent. Amb estes primeres actuacions, ja s’estan ampliant en diferents zones de la ciutat”.

Els esforços de l’Ajuntament no sols busquen proporcionar espais de joc més atractius i assegurances, sinó també fomentar la convivència i el benestar de les famílies a Torrent. Amb estos avanços, la capital de l’Horta Sud continua posicionant-se com una ciutat amiga dels xiquets, afavorint entorns amigables, acollidors i que complixen amb la normativa, per als més joves, promovent la sana diversió i el desenvolupament integral dels xiquets i xiquetes de Torrent.

Torrent impulsa la renovació i ampliació de parcs infantils

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.